- 14,401
- 6,032
- 113
WonnnnnAdım 1 ..kırmızı bastik
Adım 2 tenis
Adım 3 tenis
Kupon gelirse son adım..iki kişiye birer marlbora atarim
Adım 4...
60 TL şans varsa 4 adımda milyar olabilir..
Ekli dosyayı görüntüle 619589Ekli dosyayı görüntüle 619590
WonnnnnAdım 1 ..kırmızı bastik
Adım 2 tenis
Adım 3 tenis
Kupon gelirse son adım..iki kişiye birer marlbora atarim
Adım 4...
60 TL şans varsa 4 adımda milyar olabilir..
Ekli dosyayı görüntüle 619589Ekli dosyayı görüntüle 619590
Bı sen takip ettin la..brawoooWonnnnn
Forum bu gece çok sessiz herkes bulmuş parayıBı sen takip ettin la..brawooo
Biz hayalet miyiz dost ...Bı sen takip ettin la..brawooo
Eyvallah dost@ferdikadıoğlu @yasyn55 @Malatyali44
Payco atarmisinuz bı şans atayım..
@Novasky işlem tamam gardasim..1k çekim verildi..şans parası için tskler
AlayımWonnnnn
TEBRİKLER Dost 👏 👏 👏 🥉Bı sen takip ettin la..brawooo
2008den beri takipteyim dostBı sen takip ettin la..brawooo
1k yi hemen korkudan cekiyoz bak...sen dewam etsemmi diyorsun..yokluk böyle birşey..TEBRİKLER Dost 👏 👏 👏 🥉
Kanka nasıl ihtiyacım var bilsen ama şu hırs bar ya hedefe 2 kaldı diyor1k yi hemen korkudan cekiyoz bak...sen dewam etsemmi ditorsun..yokluk böyle birşey..
Gardaşim geride kasan yoksa çek yeniden basla..elinde kasa yoksa çıplak uyumanın ne anlamı var..sen bilirsinKanka nasıl ihtiyacım var bilsen ama şu hırs bar ya hedefe 2 kaldı diyor
Endişeli isen yarın oyna dost. Stres yanlış karar aldırır. . Mental olarak iyiyim dersen devam etKanka nasıl ihtiyacım var bilsen ama şu hırs bar ya hedefe 2 kaldı diyor
Kasa KacKanka nasıl ihtiyacım var bilsen ama şu hırs bar ya hedefe 2 kaldı diyor
Hiç iyi değilim aslında dost aslında bugün Almeria maçında bitirebilirdim hedefe gelebilirdim o sıra kötü bir telefon sonrası böyle işteEndişeli isen yarın oyna dost. Stres yanlış karar aldırır. . Mental olarak iyiyim dersen devam et
4k dostKasa Kac
@Malatyali44 bı sen kaldın..gardasim payco no ativer@ferdikadıoğlu @yasyn55 @Malatyali44 @SULLY
Payco atarmisinuz bı şans atayım..
@Novasky işlem tamam gardasim..1k çekim verildi..şans parası için tskler
kac Yapman gerekıyor Onu4k dost
Bugün çıplak uyumuycam bugün hırs yapmiycam yarına sakin kafayla basliycam yeniden KARAT VERDİM ÇEKİYORUMGardaşim geride kasan yoksa çek yeniden basla..elinde kasa yoksa çıplak uyumanın ne anlamı var..sen bilirsin