- 12,386
- 7,937
- 113
Payco yoktu bende dost. Düşüncen için teşekkür ederim. Almış saydim. Şansın daim olsun.@Malatyali44 bı sen kaldın..gardasim payco no ativer
Payco yoktu bende dost. Düşüncen için teşekkür ederim. Almış saydim. Şansın daim olsun.@Malatyali44 bı sen kaldın..gardasim payco no ativer
1.90 ve 2 orandan 2 adımkac Yapman gerekıyor Onu
Ortak olurum Kasaya İstersen Yarın maclardan Yaparız İstersen Cok cok Lazımsa Cek Dost1.90 ve 2 orandan 2 adım
Dost senin hakkını bana versin @aSiRuH06 roll açayım . Sen maç söyle ben basayım nasıl fikir. Uygun mudur . Değilse sıkıntı yokPayco yoktu bende dost. Düşüncen için teşekkür ederim. Almış saydim. Şansın daim olsun.
Olur dost. Asiruh reis için de uygunsa helali hoş olsunDost senin hakkını bana versin @aSiRuH06 roll açayım . Sen maç söyle ben basayım nasıl fikir. Uygun mudur . Değilse sıkıntı yok
Olmaz öyle şey..60 TL'yi 1k yapmamım şerefine ödül atcamki..belki sizde cekersinizPayco yoktu bende dost. Düşüncen için teşekkür ederim. Almış saydim. Şansın daim olsun.
Okey verirse . Açarız roll . Belki şansımız yaver gider. 🤔Olur dost. Asiruh reis için de uygunsa helali hoş olsun
Çok çok lazım çekip yarın yeniden basliycam kasanin var olması en azından güven verir daha iyi olur düşündüm dostOrtak olurum Kasaya İstersen Yarın maclardan Yaparız İstersen Cok cok Lazımsa Cek Dost
Olmaz...ben sana atcam..yasine attım zaten..amaç azimizi paylasmakOlur dost. Asiruh reis için de uygunsa helali hoş olsun
Senin için de uygunsa yasin dostumuza göndermeni isterim dost.Olmaz öyle şey..60 TL'yi 1k yapmamım şerefine ödül atcamki..belki sizde cekersiniz
İban saalla belki katlarsin be dost
İban yolla gardasim senSenin için de uygunsa yasin dostumuza göndermeni isterim dost.
Kral. Ben bu fikri sundum ama . Gönlün var mı. Yoksa üzmeyelim seni durduk yereSenin için de uygunsa yasin dostumuza göndermeni isterim dost.
Mantıklı Dusunmussun elindekının %50 elinde olmuyanın %100 den iyidirÇok çok lazım çekip yarın yeniden basliycam kasanin var olması en azından güven verir daha iyi olur düşündüm dost
+Hayırlı geceler bol şanslar arkadaşlar
Bilgi sahibi olan yardımcı olabilir mi
1xbetten payfix ile 250 TL çektim normalde site içi mesaj geldiğin de para hesapta olurdu 15 saat oldu gelen giden yok daha önce böyle bir olay yaşıyan var mı ?
Var dostum. Roll açarsın katlariz orada daha çok kişiye ulaşılırKral. Ben bu fikri sundum ama . Gönlün var mı. Yoksa üzmeyelim seni durduk yere
Aynen dost 🙏🤗Mantıklı Dusunmussun elindekının %50 elinde olmuyanın %100 den iyidir