- 7,792
- 5,081
- 113
Maykoyu koli bandı ile mi bantlamışlar? Konu nedir loGünaydın rıdo Mayko gibi adamı nasıl bir banlatmış Bu ibine
Maykoyu koli bandı ile mi bantlamışlar? Konu nedir loGünaydın rıdo Mayko gibi adamı nasıl bir banlatmış Bu ibine
Özlemişim sizleri murom sen ümit abi rogue adamsiniz vallaha bosyere 1 gün yattikEkrem değil ki o Eminim ama ya sen karıştırdın onun ismi Emine Erkek olsa açıklardı kendine o kadar küfür ettim
Can agacim yeni tahliye oldum sabahMaykoyu koli bandı ile mi bantlamışlar? Konu nedir lo
Hafta sonu sana don atlet getirecektim neyseki tahliye olmuşsun geçmiş olsunCan agacim yeni tahliye oldum sabah
Boş bir mahlukat için bizde ceza aldık neyse alıştık artık agacim benim sagol canoHafta sonu sana don atlet getirecektim neyseki tahliye olmuşsun geçmiş olsun
Geçmiş olsun dostum mapusluk zor işBoş bir mahlukat için bizde ceza aldık neyse alıştık artık agacim benim sagol cano
Eyvallah wasilim boş biri için olunca daha çok koyuyorGeçmiş olsun dostum mapusluk zor iş
Lan muhabbet bile etmeyin Muhattap bile olmayın Siz muhatap oldukça O kendini özel biri zannediyorEyvallah wasilim boş biri için olunca daha çok koyuyor
Nabtiniz dün murom nasıl ekmek çıktımıAf var yasa var tahliye var
Vallahi Dün uyumuşum ya Mayko yine yoktum gece yineNabtiniz dün murom nasıl ekmek çıktımı
Bugün yapacaz murom Allah buyukVallahi Dün uyumuşum ya Mayko yine yoktum gece yine
Bugün gs maçı ekmek dağıtır bülten güzel muromVallahi Dün uyumuşum ya Mayko yine yoktum gece yine
Dost kayıncinon baldızınin oğlu benim borcumu ödedim diye hava atiyormussun yalan ödemediGeçmiş olsun dostum mapusluk zor iş
Kim ne diyorBugün gs maçı ekmek dağıtır bülten güzel murom
Dur bugün roll muhakkak yapacaz aga birbirmizi pasliycaz bi iki islerim var gelsin bugün güzel olcakYa büyük para da değil Şöyle 2K para olsa şu an ilaç gibi gelir
FerooooooDost kayıncinon baldızınin oğlu benim borcumu ödedim diye hava atiyormussun yalan ödemedi
Bari mantıklı oynayalım ya millet kazanıyor biz geri veriyoruz bizim verdiğimiz yeri adamlar alıyorDur bugün roll muhakkak yapacaz aga birbirmizi pasliycaz bi iki islerim var gelsin bugün güzel olcak