Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,830
14,183
113
Vbet sabah sabah sana da küfür edeceğim 50 TL eklemişsin avitor oyununda geçerli oynatmıyor gittik başka oyuna girdik 1 lerde de patladı Bu nasıl iş

Mayko78

Osai Alemdar.💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,698
12,965
113
Günaydın rıdo Mayko gibi adamı nasıl bir banlatmış Bu ibine
Murom ben çok iyi anladım bundan sonra eskisi gibi aktif olmıycam gerek yok.Nekadar kurallara uysan saygili olsan olan gene sana oluyor adam bel altı ilk küfürü ediyor cezayı gene ben alıyorum canları sagolsun gerek yok ama bundan sonra eskisi gibi hicbirseye ne yazarım.ne ederim ne karisim aga biti

Ümitoloji

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,377
4,006
113
Murom ben çok iyi anladım bundan sonra eskisi gibi aktif olmıycam gerek yok.Nekadar kurallara uysan saygili olsan olan gene sana oluyor adam bel altı ilk küfürü ediyor cezayı gene ben alıyorum canları sagolsun gerek yok ama bundan sonra eskisi gibi hicbirseye ne yazarım.ne ederim ne karisim aga biti
Geçen gün adam bana özelden ana avrat düz gitti raporladım, ben banlandım adam forumda cirit attı kahkaha ile.

Rogue

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,402
10,974
113
Eko ibnesini görüyon mu ortalığı birbirine katmış yine 😅

Mayko78

Osai Alemdar.💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,698
12,965
113
Geçen gün adam bana özelden ana avrat düz gitti raporladım, ben banlandım adam forumda cirit attı kahkaha ile.
İşte onun whatsabini bulucan abi anladinmi yada nosunu hiç buraya karisdirmadan bana verecenozelden ben onla çok güzel ilgilenicen abem burda dediğin gibi abi ceza alan hep sen oluyorsun tuhaf bende anlamadım ümit abi

Mayko78

Osai Alemdar.💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,698
12,965
113
Eko ibnesini görüyon mu ortalığı birbirine katmış yine 😅
Ağacım onu geçtim multi hesap açmak yasak degilmi neden bu adam banlanmiyor kardesim Ağacım benim anlamadigim konu bu yani Aaekrem olduğunu tüm fizan biliyor

Ümitoloji

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,377
4,006
113
İşte onun whatsabini bulucan abi anladinmi yada nosunu hiç buraya karisdirmadan bana verecenozelden ben onla çok güzel ilgilenicen abem burda dediğin gibi abi ceza alan hep sen oluyorsun tuhaf bende anlamadım ümit abi
neyse bosver saabah sabah canımı sıkmıcam awk

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,830
14,183
113
Ağacım onu geçtim multi hesap açmak yasak degilmi neden bu adam banlanmiyor kardesim Ağacım benim anlamadigim konu bu yani Aaekrem olduğunu tüm fizan biliyor
Ekrem değil ki o Eminim ama ya sen karıştırdın onun ismi Emine Erkek olsa açıklardı kendine o kadar küfür ettim