Tekel 2000 Mavi olsun benim cugara 😂Gelirse bir kişiye Marlboro (ödül almamislardan bir kişi)
Ekli dosyayı görüntüle 619627
Tekel 2000 Mavi olsun benim cugara 😂Gelirse bir kişiye Marlboro (ödül almamislardan bir kişi)
Ekli dosyayı görüntüle 619627
Günaydın rıdo Mayko gibi adamı nasıl bir banlatmış Bu ibineGünaydın dost
Az ibne değil o banlatırGünaydın rıdo Mayko gibi adamı nasıl bir banlatmış Bu ibine
Vallahi beni banlatsın var ya komple bana atarım onu Kendimle birlikte full Bir daha da giremez Multi MultiAz ibne değil o banlatır
Sabah sabah bu kadar sinir iyi değil muro sakin ol 😄Vallahi beni banlatsın var ya komple bana atarım onu Kendimle birlikte full Bir daha da giremez Multi Multi
Yapımızda var ne yapayım kralSabah sabah bu kadar sinir iyi değil muro sakin ol 😄
Günaydın gardasim benimGünaydın rıdo Mayko gibi adamı nasıl bir banlatmış Bu ibine
Gelmesen adam kalp krizi geçirecektiGünaydın gardasim benim
Olm merak ettik seni geç geldin bugün, öldün mü kaldın mı lanGünaydın gardasim benim
Murom ben çok iyi anladım bundan sonra eskisi gibi aktif olmıycam gerek yok.Nekadar kurallara uysan saygili olsan olan gene sana oluyor adam bel altı ilk küfürü ediyor cezayı gene ben alıyorum canları sagolsun gerek yok ama bundan sonra eskisi gibi hicbirseye ne yazarım.ne ederim ne karisim aga bitiGünaydın rıdo Mayko gibi adamı nasıl bir banlatmış Bu ibine
Abim benim yeni tahliye olduk biri yüzünden boşa ceza aldık geldik Hamd olsun BastacisinOlm merak ettik seni geç geldin bugün, öldün mü kaldın mı lan
Agacim yeni çıktım mapusdan vesselam olsun cano sanadaGelmesen adam kalp krizi geçirecekti
Geçen gün adam bana özelden ana avrat düz gitti raporladım, ben banlandım adam forumda cirit attı kahkaha ile.Murom ben çok iyi anladım bundan sonra eskisi gibi aktif olmıycam gerek yok.Nekadar kurallara uysan saygili olsan olan gene sana oluyor adam bel altı ilk küfürü ediyor cezayı gene ben alıyorum canları sagolsun gerek yok ama bundan sonra eskisi gibi hicbirseye ne yazarım.ne ederim ne karisim aga biti
İşte onun whatsabini bulucan abi anladinmi yada nosunu hiç buraya karisdirmadan bana verecenozelden ben onla çok güzel ilgilenicen abem burda dediğin gibi abi ceza alan hep sen oluyorsun tuhaf bende anlamadım ümit abiGeçen gün adam bana özelden ana avrat düz gitti raporladım, ben banlandım adam forumda cirit attı kahkaha ile.
Ağacım onu geçtim multi hesap açmak yasak degilmi neden bu adam banlanmiyor kardesim Ağacım benim anlamadigim konu bu yani Aaekrem olduğunu tüm fizan biliyorEko ibnesini görüyon mu ortalığı birbirine katmış yine 😅
Bilmiyorum ki başka multi hesaplarda var aktif olan onlarda devam ediyorAğacım onu geçtim multi hesap açmak yasak degilmi neden bu adam banlanmiyor kardesim Ağacım benim anlamadigim konu bu yani Aaekrem olduğunu tüm fizan biliyor
neyse bosver saabah sabah canımı sıkmıcam awkİşte onun whatsabini bulucan abi anladinmi yada nosunu hiç buraya karisdirmadan bana verecenozelden ben onla çok güzel ilgilenicen abem burda dediğin gibi abi ceza alan hep sen oluyorsun tuhaf bende anlamadım ümit abi
Ekrem değil ki o Eminim ama ya sen karıştırdın onun ismi Emine Erkek olsa açıklardı kendine o kadar küfür ettimAğacım onu geçtim multi hesap açmak yasak degilmi neden bu adam banlanmiyor kardesim Ağacım benim anlamadigim konu bu yani Aaekrem olduğunu tüm fizan biliyor