- 34,883
- 15,413
- 113
Yeni forum akımını biliyor musunuz
Ferom sen exelens rogue wasil rido güzel bi ucgen çevirme roll yapacaz aga ama yavaş yavaş gidicez acele yok ne gelirse aceleden geliyorBari mantıklı oynayalım ya millet kazanıyor biz geri veriyoruz bizim verdiğimiz yeri adamlar alıyor
Neymiş canomYeni forum akımını biliyor musunuz
Dostum makara olsun diye attım onu betine de 103 k duruyor promo aldık kasa 103 k oldu onu çekmeye çalışıyorum ama betine yemez galibaDost kayıncinon baldızınin oğlu benim borcumu ödedim diye hava atiyormussun yalan ödemedi
Şimdi onu Kripto hesabına çekeceğim kullanıcı şifre at direkt hepsini kendi hesabıma çekeceğim yol alacağım😆😆Dostum makara olsun diye attım onu betine de 103 k duruyor promo aldık kasa 103 k oldu onu çekmeye çalışıyorum ama betine yemez galiba
Biz gene kasa 200 hedef 1k devam murom100 TL ile 100k 10 TL ile 1 milyon Hedef
Hakkı budur ne öyle anasını satayım 10 TL'ye 1 milyon yok 100 TL 100kBiz gene kasa 200 hedef 1k devam murom
Sponsor kimFerom sen exelens rogue wasil rido güzel bi ucgen çevirme roll yapacaz aga ama yavaş yavaş gidicez acele yok ne gelirse aceleden geliyor
Şimdi baktım sistem bakiye güncellemiş vay amkŞimdi onu Kripto hesabına çekeceğim kullanıcı şifre at direkt hepsini kendi hesabıma çekeceğim yol alacağım😆😆
He zaten bu kan emici vampir tayfası siteler dört gözle yolumuzu gözlüyordu bize para kazandırmak için. Yemin ederim sohbet gırgır amaçlı takiliyorum Allaha binlerce şükürler olsun öyle bir tiksindim ki kumardan bir tane kod dahi almadım. Zaten yatırım yapmıyordum şimdi kod bile almiyorumNabtiniz dün murom nasıl ekmek çıktımı
Ferhat diye birisi sponsor olmuşSpo
Sponsor kim
Ağacım ben olucam bugün gün içinde bi ufak işlerim var hepsi bitsin kafam rahat olsun gardaslarimla güzel felekten Birgun alicazSpo
Sponsor kim
Hakkından gelmemiz lazımFerom sen exelens rogue wasil rido güzel bi ucgen çevirme roll yapacaz aga ama yavaş yavaş gidicez acele yok ne gelirse aceleden geliyor
Ferom sen exelens rogue wasil rido güzel bi ucgen çevirme roll yapacaz aga ama yavaş yavaş gidicez acele yok ne gelirse aceleden geliyor
Haydi bakalım yolunuz açık olsun kazanan bana sigara alsın bugun durumlar kötü isteyim çok giremem simdidien bol sansAğacım ben olucam bugün gün içinde bi ufak işlerim var hepsi bitsin kafam rahat olsun gardaslarimla güzel felekten Birgun alicaz
Ula feromm🤣🤣🤣
Mayko fero'ya yetişmemiz lazımHaydi bakalım yolunuz açık olsun kazanan bana sigara alsın bugun durumlar kötü isteyim çok giremem simdidien bol sans
Tütün olurmu kafayı şöyle sağlam zoom yapandanHaydi bakalım yolunuz açık olsun kazanan bana sigara alsın bugun durumlar kötü isteyim çok giremem simdidien bol sans
Ona yazdım ozelden agacim onun işini önce cozucez bir şekil gardasiminMayko fero'ya yetişmemiz lazım