- 18,910
- 13,087
- 113
Kayboldu muromm ses seda yok en son 50 yi 150 yapmisdim katlayip geleyim diyordu gidiş o gidis noldu gardaşıma acaba🤣🤣@Mayko78 gardaş nerde bu zalım savar @Muroo1988
Kayboldu muromm ses seda yok en son 50 yi 150 yapmisdim katlayip geleyim diyordu gidiş o gidis noldu gardaşıma acaba🤣🤣@Mayko78 gardaş nerde bu zalım savar @Muroo1988
Mırağğğdddd nerdesin la ikimize de iş buldumPuhahahha🤣🤣🤣
Tarlabaşı mahlesinde iki köşe tuttuk mu parayı vururuz mıraaağdMırağğğdddd nerdesin la ikimize de iş buldum
@Muroo1988 nereledesin cano laTarlabaşı mahlesinde iki köşe tuttuk mu parayı vururuz mıraaağd
Memur amcalarla köşe kapmaca oynuyor veya manita yapmış sosyal takılıyor@Muroo1988 nereledesin cano la
Maykom onun saati geldi zor gelir bu saate yemek yiyordur@Muroo1988 nereledesin cano la
Boşları toplamaya gitti bir sürü bardak eksikBu ihtiyar çaycı nereye kayboldu @aSiRuH06
Kanka serdar ortaç birazdan yayina çıkacak yayınının biriyleKayboldu muromm ses seda yok en son 50 yi 150 yapmisdim katlayip geleyim diyordu gidiş o gidis noldu gardaşıma acaba🤣🤣
Gardaşim rahatsızım gene gözlerim bulanık çift görüyor yazıları,şekerimmi yükseldi bilmiyom..telefon ışığı ağrı veriyor gozume bı kaç gün dinlemdirmem gerek..yoksa seni çaysiz birakmazdim gardasim..Bu ihtiyar çaycı nereye kayboldu @aSiRuH06
Geçmiş olsun ihtiyar hor kullanma kendini her gece spor yapılmaz dinlen biraz 😉😁Gardaşim rahatsızım gene gözlerim bulanık çift görüyor yazıları,şekerimmi yükseldi bilmiyom..telefon ışığı ağrı veriyor gozume bı kaç gün dinlemdirmem gerek..yoksa seni çaysiz birakmazdim gardasim..
Ulan yayıncı serdar ortaçi kumar yayina getiriyor devlet hiçbir şey yapmıyor neyse susim ortadan kaldirilmayakselam şekerlerrr
adamlar ülkeyi dolandırdı serbest kaldı daha kötüsüUlan yayıncı serdar ortaçi kumar yayina getiriyor devlet hiçbir şey yapmıyor neyse susim ortadan kaldirilmayak
egt oynuyor birde asdjahfsdbfsdUlan yayıncı serdar ortaçi kumar yayina getiriyor devlet hiçbir şey yapmıyor neyse susim ortadan kaldirilmayak
dede çok saplamış demek ki buna @crazyboysegt oynuyor birde asdjahfsdbfsd
Şuan yayında gördün mü youtube daegt oynuyor birde asdjahfsdbfsd