- 35,370
- 15,646
- 113
Vallahi ya bekleyemiyor Şuraya bak gündüzü ya gündüz de bir sürü maç varmış Ha bir deBj de batırdım bende 5k rahatca zıbarıp yatabiliriz tertemiz
Vallahi ya bekleyemiyor Şuraya bak gündüzü ya gündüz de bir sürü maç varmış Ha bir deBj de batırdım bende 5k rahatca zıbarıp yatabiliriz tertemiz
Saat 3 de 2 tane tertemiz maç var bekleseydik paranın altında kalırdıkVallahi ya bekleyemiyor Şuraya bak gündüzü ya gündüz de bir sürü maç varmış Ha bir de
Vallahi acele etmesek var ya parayı bulacağız da acele ediyoruz ya Bu nasıl şanstır ya Bu nasıl iştir yaSaat 3 de 2 tane tertemiz maç var bekleseydik paranın altında kalırdık
Sabah serifleriniz hayr olsun dost.. bana hayırlı işler size iyi gecelerVallahi acele etmesek var ya parayı bulacağız da acele ediyoruz ya Bu nasıl şanstır ya Bu nasıl iştir ya
Fero işin gücün rast gitsin hayırlı işler bir saat önce kalktım O yüzden bana da günaydınSabah serifleriniz hayr olsun dost.. bana hayırlı işler size iyi geceler
Haa bende şimdi kalktım baktım aktifsiniz dedim akşamdan kalma bunlarFero işin gücün rast gitsin hayırlı işler bir saat önce kalktım O yüzden bana da günaydın
Iki üç gündür gece olamıyoruz aktif yaHaa bende şimdi kalktım baktım aktifsiniz dedim akşamdan kalma bunlar
Bugünde varmı senin mahkemen ?Iki üç gündür gece olamıyoruz aktif ya
Inanmayacaksın ama sana ekran da atacağım fotoğrafını gittiğim zaman adliyenin kardeşimi bekliyorum şu an kalksın Gaziosmanpaşa adliyesine gidiyorum😃😃😃Bugünde varmı senin mahkemen ?
İnşallah dostBuna da gideyim Allah'ın izniyle daha uzun bir süre mahkeme yüzü görmek istemiyorum
Eziyet yani Vallahi eziyet ya oraya gitmek o kadar üşendiriyor ki beni mecbur gideceğimİnşallah dost
Bu son olur inşallah dostEziyet yani Vallahi eziyet ya oraya gitmek o kadar üşendiriyor ki beni mecbur gideceğim
Amin amin aminBu son olur inşallah dost