- 21,010
- 8,404
- 113
IBAN atalım abiFix iki aydır kapali...
Para almaya göndermeye kapalı..
Evrak okutuyom..selfiye gelince camera açılmıyor..bende ugrasmadim
IBAN atalım abiFix iki aydır kapali...
Para almaya göndermeye kapalı..
Evrak okutuyom..selfiye gelince camera açılmıyor..bende ugrasmadim
Hemde çok 🤣🤣🤣🤣Komiktiydi @Gfbridvan1907
OkHemde çok 🤣🤣🤣🤣
292 çektim..şöyle yapalım...benim gözler iyice bozuldu tel isigida rahatsız ediyor..IBAN atalım abi
Muro bende varım derse hepsini atayım..3e boleriz292 çektim..şöyle yapalım...benim gözler iyice bozuldu tel isigida rahatsız ediyor..
Muroya 92 yi atcam..
Sana 200 u atayım..ikimizin adına katla ne çekersen gardaş payı yaparız..
Sen payco salla..yoksa IBAN salla
Atıyorum abi292 çektim..şöyle yapalım...benim gözler iyice bozuldu tel isigida rahatsız ediyor..
Muroya 92 yi atcam..
Sana 200 u atayım..ikimizin adına katla ne çekersen gardaş payı yaparız..
Sen payco salla..yoksa IBAN salla
At uyuycam ben..gözler bitti ağrı yapıyor geneAtıyorum abi
Bir iki el rulet atıyım kazanırsam yapalım bır kaç yüz tane kuponKupon yapında izleyelim 😂
1 liradan 200 kupon yapalımBir iki el rulet atıyım kazanırsam yapalım bır kaç yüz tane kupon
Bu şansla 200 de gelmez😆1 liradan 200 kupon yapalım
Bugün sağlam maçlar var vurgun akşamaBu şansla 200 de gelmez😆
Akşama kalırsa 😆Bugün sağlam maçlar var vurgun akşama
Knk bu kredi kartından bana yıllık üyelik ücreti yansımış 700 lira her kredi kartı alıyormu 700 tlBu şansla 200 de gelmez😆
Kredi kartı kullanmadım ben hiç broo. Bı 7 sene önce kullandım 2 sene de zor kapattırdımKnk bu kredi kartından bana yıllık üyelik ücreti yansımış 700 lira her kredi kartı alıyormu 700 tl
O maçtan bir aldık sağ olsun asiruh 100 TL attı 260 aldık o maçta autor'da sıfırladık yaKostarika maçından iyi ekmek çıktı uyumadigima degdi
Bj de batırdım bende 5k rahatca zıbarıp yatabiliriz tertemizO maçtan bir aldık sağ olsun asiruh 100 TL attı 260 aldık o maçta autor'da sıfırladık ya