- 21,011
- 8,404
- 113
Aynen öyle renktasim uğraşıp duruyorAlotell sms yağmuru mu başladı ridom sana banada bugün oldu bi kaç defa
Bir de azimli her gün deniyor sahtekar
Aynen öyle renktasim uğraşıp duruyorAlotell sms yağmuru mu başladı ridom sana banada bugün oldu bi kaç defa
Denesin dursun avel ridomAynen öyle renktasim uğraşıp duruyor
Bu maykonun yazdığı üye kim engellemişimAynen öyle renktasim uğraşıp duruyor
Bu içeriği görünmeyen engellemişsin bu kimAlotell sms yağmuru mu başladı ridom sana banada bugün oldu bi kaç defa
Kim agaBu içeriği görünmeyen engellemişsin bu kim
@Hitman93 dost kel sahtekar biriBu maykonun yazdığı üye kim engellemişim
Yedi 500 u foruma girip girip cikiyormus elbet düşecek elbet ridom@Hitman93 dost kel sahtekar biri
Adı Sercan avcı idi herhalde unutamam bu ismi😁😁Yedi 500 u foruma girip girip cikiyormus elbet düşecek elbet ridom
Harbiden kim ya ben engellemişim bunu Kim bu yaAdı Sercan avcı idi herhalde unutamam bu ismi😁😁
Kel sahtekar biri dostHarbiden kim ya ben engellemişim bunu Kim bu ya
La o degil benim garip muromuda mi dolandırdı bu yoksa @Hitman93 he ridom baksana @Gfbridvan1907 muroda engellemis onu öncedenHarbiden kim ya ben engellemişim bunu Kim bu ya
Kanka sen kimi nerden engelledin anlamadmkiMayko seni mi engelledik anlamadım ki
@Muroo1988 dost seni de mi dolandırdıLa o degil benim garip muromuda mi dolandırdı bu yoksa @Hitman93 he ridom baksana @Gfbridvan1907 muroda engellemis onu önceden
BakKanka sen kimi nerden engelledin anlamadmki
Kim kimi dolandirmis ridom.simdi sıraya koyalım bastan@Muroo1988 dost seni de mi dolandırdı
La beni niye engelledin puhahahhahah🤣🤣🤣🤣
@Hitman93 @Calypso13 renktasim benim bildiğim bir tek bu varKim kimi dolandirmis ridom.simdi sıraya koyalım bastan
Ya sen bu mesajı atıyorsun yaLa beni niye engelledin puhahahhahah🤣🤣🤣🤣
Yıkıldım renktasim 😁😁😁La beni niye engelledin puhahahhahah🤣🤣🤣🤣