- 35,493
- 15,704
- 113
Mayko seni nasıl Engelledim ben onu anlamadım ya
Anladim ridom teşekkür ederim bilgilendirme için kobe etindemi kalmıştım ben birsey anlatiyordum@Hitman93 @Calypso13 renktasim benim bildiğim bir tek bu var
Murom şimdi beni yıktın isde aga harbiden veni mahvettin yaMayko seni nasıl Engelledim ben onu anlamadım ya
@Muroo1988 seni engellemiş ya renktasim 😁😁😁Anladim ridom teşekkür ederim bilgilendirme için kobe etindemi kalmıştım ben birsey anlatiyordum
Lan yoksa ya dm'den yanlışlıkla tıklamışsınLa beni niye engelledin puhahahhahah🤣🤣🤣🤣
Şimdi oldu oldu DMD yazarken yok sayıya tıklamışım sana DM atarkenMurom şimdi beni yıktın isde aga harbiden veni mahvettin ya
Duzelttinmi agacimLan yoksa ya dm'den yanlışlıkla tıklamışsın
Bir an kalpten gidiyordum agaŞimdi oldu oldu DMD yazarken yok sayıya tıklamışım sana DM atarken
maykom'a ben nasıl engel atarım yaBir an kalpten gidiyordum aga
Ulan dost😁😁😁Şimdi oldu oldu DMD yazarken yok sayıya tıklamışım sana DM atarken
Canimsin murom bastacisinmaykom'a ben nasıl engel atarım ya
Ridom kobe eti sert olur döve döve yumuşatman lazım hele şunun @Hitman93 etine bak bakiyim hala sertmi ridmUlan dost😁😁😁
Ridom Senden bir şey rica edeceğim Yanlış anlama beni ya muhattap olmadığım adamları etiketleme sana zahmet ya buraya zaten gelemez deUlan dost😁😁😁
Ben bilmiyorum ki dost kirdiysam affolaRidom Senden bir şey rica edeceğim Yanlış anlama beni ya muhattap olmadığım adamları etiketleme sana zahmet ya buraya zaten gelemez de
Sevdiğim adamlar kıramaz beni ridom Kafan rahat olsun Ama ben sana özelden yazacağım o kişileri etiketleme burayaBen bilmiyorum ki dost kirdiysam affola
Hitman mıdır nedir Onu etiketle O sıkıntı yok ama bir kişi etiketledin o kişiye bir türlü ısınamadım O yüzden gerek yok burada zaten gelemiyor seni etiket attığın haldeBen bilmiyorum ki dost kirdiysam affola
Tamamdır dostSevdiğim adamlar kıramaz beni ridom Kafan rahat olsun Ama ben sana özelden yazacağım o kişileri etiketleme buraya
Kolay gelsin dostBen biraz dışarı çıkıyorum geleceğim