- 35,557
- 15,752
- 113
Hadi Hitman halaya bekliyoruz
Ya agacim sorma bizi hep murooo teşvik ediyor varya ne güzel umreye gidecektimDelirdiniz mi sabah sabah bu ne enerji😁😁😁😁😁😁😁
Oo sen beni normal hayatta görsen enerji sabahtan akşama kadar enerjideyim Akşam oldu mu enerjim gidiyor😄😄Delirdiniz mi sabah sabah bu ne enerji😁😁😁😁😁😁😁
O zaman ne diyoruz enerciiiiiiiii.. 😁😁😁😁😁😁Oo sen beni normal hayatta görsen enerji sabahtan akşama kadar enerjideyim Akşam oldu mu enerjim gidiyor😄😄
Ben uykumu aldım dostDelirdiniz mi sabah sabah bu ne enerji😁😁😁😁😁😁😁
Yok hep beraber AAAAAAA ee ee eee eeO zaman ne diyoruz enerciiiiiiiii.. 😁😁😁😁😁😁
@Hitman93 muromm hitman sadakatini taktir ediyormuş puhahajhahahaha ulan ya hahahahahah😁😁😁😁😁😁😁Yok hep beraber AAAAAAA ee ee eee ee
Hitman bundan sonra sadakatini takdir ettiğim için imayem altına alınmıştır bana çalışıyordur Forum bayisin dikkatine@Hitman93 muromm hitman sadakatini taktir ediyormuş puhahajhahahaha ulan ya hahahahahah😁😁😁😁😁😁😁
@Hitman93 muromm hitman sadakatini taktir ediyormuş puhahajhahahaha ulan ya hahahahahah😁😁😁😁😁😁😁
Bana ne bana ne ben de Hitman gibi yapacağımHadi bana rol yaptırın 500 atın alıp gideceğim
Muro kahvaltıda 50 günlük helva var zeytinin rengi solmuş sen diyorsun ki roll yaptırın 😁😁😁😁Hadi bana rol yaptırın 500 atın alıp gideceğim
Sen de yine zeytin var sararmış diyorsun Biz de zeytin de yokMuro kahvaltıda 50 günlük helva var zeytinin rengi solmuş sen diyorsun ki roll yaptırın 😁😁😁😁
Günaydın apocuğumGünaydın dostlar
Günaydın wasilimGünaydın dostlar
Günaydın dostGünaydın dostlar