- 18,911
- 13,087
- 113
Puhahahah😅😅😅😅😆😁😁 ridom bilgilendirmeye devam@Hitman93 sahtekar dost nerelerdesin
Puhahahah😅😅😅😅😆😁😁 ridom bilgilendirmeye devam@Hitman93 sahtekar dost nerelerdesin
Günaydın rıdom@Hitman93 sahtekar dost nerelerdesin
emo biz geliyoruz Sen gidiyorsun sen geliyorsun Biz yokuzMaykooooo mırooooo ne yapisiz looo
Üstadım bitane dostumuz burdan ona 500 atıyor roll için alış o alış arazi olmuş karaktersiz piyasada yokGünaydın bu Hitman mevzusu ne yahu
Abi günaydın sen şimdi bana rol yap die para atıyorsun ve ben ortadan kayboluyorum durum buGünaydın bu Hitman mevzusu ne yahu
Murom ihtiyacı olsun varsa paylasmassak adam değiliz ama yaptığı hareketin hiç bir bahanesi olamaz agaDemek ki ihtiyacı vardı ya
İhtiyacı var die dost üzüldümDemek ki ihtiyacı vardı ya
Orası öyle ona bir şey dediğim yok da maykom ama harbiden yani olan o altta yazdığım gibidir yoksa 500 TL büyük bir para değil yani alıp da kaçsınMurom ihtiyacı olsun varsa paylasmassak adam değiliz ama yaptığı hareketin hiç bir bahanesi olamaz aga
Agacim olabilir seytan nefis taşıyoruz arazi olması yanlış gel çık deki sıkıntım vardı tersoydum kötü durumdaydim hakkını helal et kendim kullandım dese bastaci deriz adamın sıkıntısı varmış der kapatılır konu bide hiç birsey demeden yok oluyorOrası öyle ona bir şey dediğim yok da maykom ama harbiden yani olan o altta yazdığım gibidir yoksa 500 TL büyük bir para değil yani alıp da kaçsın
He ona bir şey diyemem ama yüzü tutmuyordurAgacim olabilir seytan nefis taşıyoruz arazi olması yanlış gel çık deki sıkıntım vardı tersoydum kötü durumdaydim hakkını helal et kendim kullandım dese bastaci deriz adamın sıkıntısı varmış der kapatılır konu bide hiç birsey demeden yok oluyor
Burda bikere etiket oldunmu daha iflah olmazsn agacim biliyorsun ismin cikacagina canın çıksın burdaHe ona bir şey diyemem ama yüzü tutmuyordur
O zaman hep beraber AAA AA AA EE EE EE EEBurda bikere etiket oldunmu daha iflah olmazsn agacim biliyorsun ismin cikacagina canın çıksın burda
OOOOO OOOO OOOOO zaman hep beraber AAA AA AA EE EE EE EE
Ridom bilgilendirmeyi zaman zaman geçmeyi unutmaOOOOO OOOO OOOO