HaklısınÖyle bişe yok kanka haksız yere gelip ödül alacaksa çıkalım ozaman domalalım sağa sola
Bi seni sevdim ,bir de seni sevmeyi dostParayı paparaya attım geçsin yollıcam herkese kaçmıyoz la 😁
Dostum durumu sana dm den attım senide yoruyorum kusura bakmaParayı paparaya attım geçsin yollıcam herkese kaçmıyoz la 😁
Güven 0 Allah için dostParayı paparaya attım geçsin yollıcam herkese kaçmıyoz la 😁
Tmm sinana 40 yollanacak senin pay7nıda ona atcazDostum durumu sana dm den attım senide yoruyorum kusura bakma
Dostum.ben geldiğimde topu topu 6 kişiydik ilk on arasinda varım zaten bakabilirsinizParayı paparaya attım geçsin yollıcam herkese kaçmıyoz la 😁
Teşekkürler dostumTmm sinana 40 yollanacak senin pay7nıda ona atcaz
21 atarsan sana minnettar kalırımParayı paparaya attım geçsin yollıcam herkese kaçmıyoz la 😁
Bana 40 unutma erdalbakkalin payini yiyecem 😁😁Parayı paparaya attım geçsin yollıcam herkese kaçmıyoz la 😁
Boşver 21 i şimdi dost zaten payfix bizim paydan yedi git betarina ya yatır 19 tl21 atarsan sana minnettar kalırım
Yiyeceğin tek şey .. olur doldur boşluğuBana 40 unutma erdalbakkalin payini yiyecem 😁😁
En sonunda küfürü yiyeceksin az kaldıBana 40 unutma erdalbakkalin payini yiyecem 😁😁
dostum sen sonradan geldın neden boyle yapıyosunYok ben vardım dostum
Neden dost ?En sonunda küfürü yiyeceksin az kaldı
Kesene bereket dostHerkese hayırlı sabhlar görüşmek üzere abiler
Gelsin bi para bakalim özelden ne yiyeceksek yiyelim 😁😁😁Yiyeceğin tek şey .. olur doldur boşluğu
Dostum.ilk.10 kisyie gindeirlecekse ilk onda ben varım.demisim girip. Bakabilirsindostum sen sonradan geldın neden boyle yapıyosun