- 15,568
- 2,904
- 113
Hakkaten sebep 😁😁En sonunda küfürü yiyeceksin az kaldı
Hakkaten sebep 😁😁En sonunda küfürü yiyeceksin az kaldı
Bir şey 1 denir 2 denir 3 denir adam tamam dedikce aynı şeyler yazılıyor . Konu kapanmış teşekkür etmişsin kaç kez . Dattak geçer gibi bana 40 bana 40Neden dost ?
Hayırlı sabahlarHerkese hayırlı sabhlar görüşmek üzere abiler
Peki dost kusura bakmayınBir şey 1 denir 2 denir 3 denir adam tamam dedikce aynı şeyler yazılıyor . Konu kapanmış teşekkür etmişsin kaç kez . Dattak geçer gibi bana 40 bana 40
tmm dostDostum.ilk.10 kisyie gindeirlecekse ilk onda ben varım.demisim girip. Bakabilirsin
Yav sen yanlis anlamissin erdalbakkali sinirlendirmek icin yazdim en çok yazan sinana 40 yazan erdaldi küfrü o yesin 😁😁😁Bir şey 1 denir 2 denir 3 denir adam tamam dedikce aynı şeyler yazılıyor . Konu kapanmış teşekkür etmişsin kaç kez . Dattak geçer gibi bana 40 bana 40
Estağfurullah para gelmedi mi agresiflesiyorum dostPeki dost kusura bakmayın
Benimde fatura sıkıntım o yüzden bu kadar üstüne düştüm yoksa 20-30 a bu kadar tenezzül etmemEstağfurullah para gelmedi mi agresiflesiyorum dost
Umut at şu parayı yiyip yatalım
Çok sinirlendim dostumYav sen yanlis anlamissin erdalbakkali sinirlendirmek icin yazdim en çok yazan sinana 40 yazan erdaldi küfrü o yesin 😁😁😁
su senin ppyi görünce bir gülme tutuyor yavBi seni sevdim ,bir de seni sevmeyi dost
Dostum kuponu at ne bankası 😃😃😃Sinirinizi bankadan çıkarın bekliyoz 😁
Hangi banka o ya ver hemen canlı desteğine bağlamayım. Aranma talep edelim . Paramızı versinSinirinizi bankadan çıkarın bekliyoz 😁
Ziraati bas gel dostHangi banka o ya ver hemen canlı desteğine bağlamayım. Aranma talep edelim . Paramızı versin
200u katla bı dost hele 500 yaapar 21 er kesıntı paralarınıda atarız kardeslerımıze ınsanlık olmedıSinirinizi bankadan çıkarın bekliyoz 😁
Aynen dostum kafamiz uçtu artikSinirinizi bankadan çıkarın bekliyoz 😁
2 orana basıldı dost200u katla bı dost hele 500 yaapar 21 er kesıntı paralarınıda atarız kardeslerımıze ınsanlık olmedı
Resimdeki yazarımız rus yazar Tolstoy kanka . En sevdiğim yazar diyeceğim millet dalga geçecek diye demiyorum 😄su senin ppyi görünce bir gülme tutuyor yav
Gothe okur musun?Resimdeki yazarımız rus yazar Tolstoy kanka . En sevdiğim yazar diyeceğim millet dalga geçecek diye demiyorum 😄
Harbi mi lan ahahahhaa ben Darwin sanıyordum yaResimdeki yazarımız rus yazar Tolstoy kanka . En sevdiğim yazar diyeceğim millet dalga geçecek diye demiyorum 😄