- 9,259
- 3,918
- 113
Kuzen yazmış dosrpayfıxte 1000 tl olan adam arıyodun bırazdan dostumuzda olck
Kuzen yazmış dosrpayfıxte 1000 tl olan adam arıyodun bırazdan dostumuzda olck
200 tl son bahısı vurduk 2k gelıyo wash ılk perde 28 atar dedık son 2:30 27 attı oyle bıttı ya la ılk perıyotLan umut etkinlikten çıkan 200 tl mizi naptın
Boş yapma dost muslera kardeşim 250 tl atcak şimdiLan umut etkinlikten çıkan 200 tl mizi naptın
Hepsini direk atsın dostumuza 😀payfıxte 1000 tl olan adam arıyodun bırazdan dostumuzda olck
umut abini yerim seninKonuda aktif olanlar lutfen umut abiye payfix atsınlar
Bırak bu işleri adamı delirtme payımı atBoş yapma dost muslera kardeşim 250 tl atcak şimdi
Ohhh Ohhh dolandırma fırsatı geçti ayağımıza herkes dolandırıcı olmuş biz neden yapmayalımKonuda aktif olanlar lutfen umut abiye payfix atsınlar
o zaman umuta kalmazDostum herkese 27 düşecek şekilde atar mısın cogumuzda kesinti var da
Aktif olanlar kim dost . Onu ne gelen payfix atar . Kafa başı 27 den kaç kişi varKonuda aktif olanlar lutfen umut abiye payfix atsınlar
kanka fixte kesinti var 27 atabilir misin ?Konuda aktif olanlar lutfen umut abiye payfix atsınlar
Kimseye kalmaz.masa tenisi ne basar hepsiniKonuda aktif olanlar lutfen umut abiye payfix atsınlar
Peki dosto zaman umuta kalmaz
Tatava yapma payfix dm kutundaOhhh Ohhh dolandırma fırsatı geçti ayağımıza herkes dolandırıcı olmuş biz neden yapmayalım
Benim paramı at da kimi tıkılıyorsan tıkıla 😄Ohhh Ohhh dolandırma fırsatı geçti ayağımıza herkes dolandırıcı olmuş biz neden yapmayalım
Dostum pusuda yatan çakal gibi saniye de payfixini nasıl atabildin hayret ettimkanka fixte kesinti var 27 atabilir misin ?
pusuda değildim kral epeydir konudaydım umut abiye atın deyince attım bunda neden art niyet aradın ki ?Dostum pusuda yatan çakal gibi saniye de payfixini nasıl atabildin hayret ettim