Sen kaybetmeden çek de yeter bizeDostlar cok teşekürler sinerjiniz için @Guerra06 bazı şeyler gercekten öyleymiş anladın sen dostum
gözüm onda kandaFutbolda kaza bela atsa Bi tane tadından yenmez
Anladım canım kankamDostlar cok teşekürler sinerjiniz için @Guerra06 bazı şeyler gercekten öyleymiş anladın sen dostum
sen bilirsin dostDostlar ben diyorum ki 400 kasamız cekelim 250 kenara koyalım 150 gene yükleyelim 0 dan geldik ne dersiniz
Zarar etme kanka çek bişey dağıtmasan da olurDostlar ben diyorum ki 400 kasamız cekelim 250 kenara koyalım 150 gene yükleyelim 0 dan geldik ne dersiniz
Kanka şiddetle uyarıyorum lütfen çek paranı.Kendi yatırdığın 250 liranı banka hesabına gönder.Kalan parayla yeni roll aç.Lütfen bakDostlar ben diyorum ki 400 kasamız cekelim 250 kenara koyalım 150 gene yükleyelim 0 dan geldik ne dersiniz
onu bunu bırakında şu futbolda yanlışlıkla gelirse seni dük ilan etcem vallaDostlar cok teşekürler sinerjiniz için @Guerra06 bazı şeyler gercekten öyleymiş anladın sen dostum
Canın sağolsun varlığın yeter sen bilirsin bu konu iyiDostlar ben diyorum ki 400 kasamız cekelim 250 kenara koyalım 150 gene yükleyelim 0 dan geldik ne dersiniz
yok kanka gene 150 yükleyip dağıtmaya calışcam o kadar sizde emek veriyosunuz ordan yaparız inşallahZarar etme kanka çek bişey dağıtmasan da olur
onu bunu bırakında şu futbolda yanlışlıkla gelirse seni dük ilan etcem valla
İnş Bol şansyok kanka gene 150 yükleyip dağıtmaya calışcam o kadar sizde emek veriyosunuz ordan yaparız inşallah