- 6,086
- 5,361
- 113
aynen katılıyorum burda kimsenin zararda olmasını istemeyiz heleki seninKanka şiddetle uyarıyorum lütfen çek paranı.Kendi yatırdığın 250 liranı banka hesabına gönder.Kalan parayla yeni roll aç.Lütfen bak
aynen katılıyorum burda kimsenin zararda olmasını istemeyiz heleki seninKanka şiddetle uyarıyorum lütfen çek paranı.Kendi yatırdığın 250 liranı banka hesabına gönder.Kalan parayla yeni roll aç.Lütfen bak
Teşekkürler kesene bereket Allah razı olsun iyi ki varsınyok kanka gene 150 yükleyip dağıtmaya calışcam o kadar sizde emek veriyosunuz ordan yaparız inşallah
Aynen sen bilirsin. Birde bence sakin kafyala rolsuz biraz kasa yukeltip sonra da gelirse cekilis tarzı birsey daha iyi olacak. Ne boktan işse kim rolling yapıp para dagıtsa yerlerde surunuyor Ben 3 gun once 400 dagıttım 1 kurusum kalmadı. Bayram aynı, mountblade aynı, xmen abim aynı, abree aynı, unclaimed, umut vs vs. daha bir suru sayamadıgım insan aynı. Hepimiz battık ) Neyse bana musade yine. İftara misafir var. Bol sansDostlar ben diyorum ki 400 kasamız cekelim 250 kenara koyalım 150 gene yükleyelim 0 dan geldik ne dersiniz
tamam kankam şu futbol bitsin öyle yapıcam cok saolKanka şiddetle uyarıyorum lütfen çek paranı.Kendi yatırdığın 250 liranı banka hesabına gönder.Kalan parayla yeni roll aç.Lütfen bak
Bencede abi.Hem 250 lirasını koysa köşeye kârı ile rahat kafada olur.Hemde sevdiğimiz arkadaşımız kaybetmesin.aynen katılıyorum burda kimsenin zararda olmasını istemeyiz heleki senin
Afiyet olsun Allah kabul etsin hayırlı iftarlarAynen sen bilirsin. Birde bence sakin kafyala rolsuz biraz kasa yukeltip sonra da gelirse cekilis tarzı birsey daha iyi olacak. Ne boktan işse kim rolling yapıp para dagıtsa yerlerde surunuyor Ben 3 gun once 400 dagıttım 1 kurusum kalmadı. Bayram aynı, mountblade aynı, xmen abim aynı, abree aynı, unclaimed, umut vs vs. daha bir suru sayamadıgım insan aynı. Hepimiz battık ) Neyse bana musade yine. İftara misafir var. Bol sans
Ben geçen fena battım 500le aynenAynen sen bilirsin. Birde bence sakin kafyala rolsuz biraz kasa yukeltip sonra da gelirse cekilis tarzı birsey daha iyi olacak. Ne boktan işse kim rolling yapıp para dagıtsa yerlerde surunuyor Ben 3 gun once 400 dagıttım 1 kurusum kalmadı. Bayram aynı, mountblade aynı, xmen abim aynı, abree aynı, unclaimed, umut vs vs. daha bir suru sayamadıgım insan aynı. Hepimiz battık ) Neyse bana musade yine. İftara misafir var. Bol sans
Aynen sende yuksek rollingler yapıyordun daha bir kac gune kadarBen geçen fena battım 500le aynen
gül sen gül yanlışlıkla bi koyuyomu
Çok mutlu oldum yeminlen kankam.Oh rahatladım vallahi.Kaybetsen acayip üzülecektim.Bende hiç affetmedim çektim kanka 160ı kafam çok rahat oldu şu andatamam kankam şu futbol bitsin öyle yapıcam cok saol
Valla doğru diyon reis ne zaman roll yapsam 1 ay parasız kalıyomAynen sen bilirsin. Birde bence sakin kafyala rolsuz biraz kasa yukeltip sonra da gelirse cekilis tarzı birsey daha iyi olacak. Ne boktan işse kim rolling yapıp para dagıtsa yerlerde surunuyor Ben 3 gun once 400 dagıttım 1 kurusum kalmadı. Bayram aynı, mountblade aynı, xmen abim aynı, abree aynı, unclaimed, umut vs vs. daha bir suru sayamadıgım insan aynı. Hepimiz battık ) Neyse bana musade yine. İftara misafir var. Bol sans
gül sen gül yanlışlıkla bi koyuyomu
Tebrikler başarılarının devamını dilerimÇok mutlu oldum yeminlen kankam.Oh rahatladım vallahi.Kaybetsen acayip üzülecektim.Bende hiç affetmedim çektim kanka 160ı kafam çok rahat oldu şu anda
Yarın yine başlıcam kısmetse bugün parasızımAynen sende yuksek rollingler yapıyordun daha bir kac gune kadar
Oh mükemmel kankammÇok mutlu oldum yeminlen kankam.Oh rahatladım vallahi.Kaybetsen acayip üzülecektim.Bende hiç affetmedim çektim kanka 160ı kafam çok rahat oldu şu anda
Sanada bolsans hırs yapmaÇok mutlu oldum yeminlen kankam.Oh rahatladım vallahi.Kaybetsen acayip üzülecektim.Bende hiç affetmedim çektim kanka 160ı kafam çok rahat oldu şu anda
Kem gözler var bence )Valla doğru diyon reis ne zaman roll yapsam 1 ay parasız kalıyom