Buz hokeyine alt oynama lütfen )Yarın yine başlıcam kısmetse bugün parasızım
Ya kankam vallahi 21 birine kadar 350 liralık bi kredi ödemem var onu çıkarsam onun üzerini Allah şahit dağıtım yapacağım.Kasada 200 lira var 350 nin üzeri ne olsa gözüm yok kredimi bi halletsem açığa girecek yoksaSanada bolsans hırs yapma
Yaparsın la kolay iş ne kalmış sakin oyna 1 k bile olurYa kankam vallahi 21 birine kadar 350 liralık bi kredi ödemem var onu çıkarsam onun üzerini Allah şahit dağıtım yapacağım.Kasada 200 lira var 350 nin üzeri ne olsa gözüm yok kredimi bi halletsem açığa girecek yoksa
yavaş yavaş oyna hırs yapma halledersin bence kardeşimYa kankam vallahi 21 birine kadar 350 liralık bi kredi ödemem var onu çıkarsam onun üzerini Allah şahit dağıtım yapacağım.Kasada 200 lira var 350 nin üzeri ne olsa gözüm yok kredimi bi halletsem açığa girecek yoksa
İnşallah abimyavaş yavaş oyna hırs yapma halledersin bence kardeşim
İnşallah kazanırsın abim benim.Fener genelde sadece kendisi en az 2 gol atıyor zaten Cimbomabakalım ilk kuponum bugünkü
Ekli dosyayı görüntüle 70695
Abi bunu kazanınca iftardan sonraya sakla Kalabalık gelicezbakalım ilk kuponum bugünkü
Bol şanslar dilerimbakalım ilk kuponum bugünkü
En iyisini yaptın başarılarının devamını dilerimDostlar çekimi verdim birazdan gene devam edicez
booooool şansbakalım ilk kuponum bugünkü
Bolsans cimbomum takarbakalım ilk kuponum bugünkü