- 3,079
- 1,154
- 113
@sametcan80 oklohoma ilk yarı 60 atar o da mantıklı bı seçenek duruyor yada aynı maçta dallasa ilk yarı alt alabilirsin
Dayı bize diyon ben 3k gördüm mü çekerim keskin dayıya da 10k yaptım gitti demişsin@sametcan80 Dün iki maç verdim tuttu,oynamadın..
Bu gün bı maç verdim sen yoksun onu anladimda maçta yok ortada ikinci yarı başladı maç kalktı bultenden,,yarın cuma gusül almak şart oldu anlaşılan..
Yanına kombine var mı reis okc nin@sametcan80 oklohoma ilk yarı 60 atar o da mantıklı bı seçenek duruyor yada aynı maçta dallasa ilk yarı alt alabilirsin
Enişte hayalmisin sen ))Dayı bize diyon ben 3k gördüm mü çekerim keskin dayıya da 10k yaptım gitti demişsin
Enişte sen bu ihtiyar lardan korkDayı bize diyon ben 3k gördüm mü çekerim keskin dayıya da 10k yaptım gitti demişsin
Reis dün başımıza neler geldi görsen.... O yüzden bekliyorum sadeceSamet pusuda bekliyor maçlar bitince atacak heralde
Venezüella çifte sans yapıştır 2.80 oranYanına kombine var mı reis okc nin
Atlanta maçı vardı başladı kral bı bakayimYanına kombine var mı reis okc nin
Hiç sorma çayı temizden assagi doktulerReis dün başımıza neler geldi görsen.... O yüzden bekliyorum sadece
Minnesota...Reis dün başımıza neler geldi görsen.... O yüzden bekliyorum sadece
Geç gördüm yorum yapmak istemedim sin anda kötü olmuşReis dün başımıza neler geldi görsen.... O yüzden bekliyorum sadece
Nedir kral tahminDenver maçı var bı tek guvendigim o da geç başlıyor daha 1 saat 20 dakka var
Yine ilk yarı ustte barem çok yukarda yaNedir kral tahmin