- 1,362
- 1,245
- 113
Kimi reisIlk yarı alt al
Kimi reisIlk yarı alt al
Mantıklı reis bekleyelimBak bence biraz bekle Atlanta ilk ceyrekte sağlam bı kaybederse ikinci çeyreğe atlanta kazanirla okc yi kombinle nacizane fikrim
Bu işler böyle dayı insan dayılarını seçemiyorEnişte sen bu ihtiyar lardan kork
Son iki saniye orta sahadan adam hayatını. Uclugunu bizi dikmek için attı ve başardı,,çıplak uyudukGeç gördüm yorum yapmak istemedim sin anda kötü olmuş
Değerlendirmelere totem yapılır akinim...Gulsuylu senmisinirving double double 12 orani var degerlendirin arkadaslar
Dün çok acele ettin sıkıntı yaşadın biraz bekleyelim bakalımMantıklı reis bekleyelim
Takip etdim atislarin 2 sini kaçırdı son andaSon iki saniye orta sahadan adam hayatını. Uclugunu bizi dikmek için attı ve başardı,,çıplak uyuduk
Digeride clivent 118/119 bitti..serbest atışı kaçırma son salisede uzuyacak gelecekti..böyle bir kabusdu
evet agabey foto degistim 😂Değerlendirmelere totem yapılır akinim...Gulsuylu senmisin
Dddd demeyeydin iyiydi gene güneşi üzerimize dogduracak...bassın kırmızıya hayatını yaşasın ))Dün çok acele ettin sıkıntı yaşadın biraz bekleyelim bakalım
Vallahi öylesine yazdım adamsınKimi reis
Aslan gardasim benim,,senin her halin karizma...evet agabey foto degistim 😂
HopVallahi öylesine yazdım adamsın
Gece gece Birol gider Reis
Nasıl gidiyor hayat
At dostum fixGece gece Birol gider Reis
O şu an zirvedeNasıl gidiyor hayat
Toparlamaya calisiyoz diyelim İsa abi. 1 ayda 2 sevdigimizi mezara verdikNasıl gidiyor hayat
Niyeki,,bugün cuma akşamı yapmasın,,heleki sag elleO şu an zirvede