- 35,557
- 15,751
- 113
Trafik kazası mı hastalık mı KralToparlamaya calisiyoz diyelim İsa abi. 1 ayda 2 sevdigimizi mezara verdik
Trafik kazası mı hastalık mı KralToparlamaya calisiyoz diyelim İsa abi. 1 ayda 2 sevdigimizi mezara verdik
Hop diye yazmış ya dedim herhalde kafası güzel de sonradan o yazıyı görünce içim parçalandıNiyeki,,bugün cuma akşamı yapmasın,,heleki sag elle
Offffg offffToparlamaya calisiyoz diyelim İsa abi. 1 ayda 2 sevdigimizi mezara verdik
Attım Kral kesene bereketAt dostum fix
Yaşamayan bilmezOffffg offff
Şimdi ciğerimi sizlattin ,,çok zor durum bunlar...Rabbim metanet versin tüm sevenlerine..
Ben ayik gezmem reisHop diye yazmış ya dedim herhalde kafası güzel de sonradan o yazıyı görünce içim parçalandı
Ben görmedim duymadım,,çok üzüldüm şuan ya...gerçekten bu konularda aşırı hassasım,,çok sevdiklerimi kaybettim bende..dünyadan soguyirsun ,,yazın ortasında bile buz gibi bir hayata dusuyorsunHop diye yazmış ya dedim herhalde kafası güzel de sonradan o yazıyı görünce içim parçalandı
Bekleme hiç öyle hobi olarak topluyorAttım Kral kesene bereket
Ya var ya Reis beni güldürdün ya Allah da seni GüldürsnBen ayik gezmem reis
Canın sağ olsun enişte sıkıntı yokBekleme hiç öyle hobi olarak topluyor
Biliyorum Kral biliyorum bir buçuk senedir çekiyorumBen görmedim duymadım,,çok üzüldüm şuan ya...gerçekten bu konularda aşırı hassasım,,çok sevdiklerimi kaybettim bende..dünyadan soguyirsun ,,yazın ortasında bile buz gibi bir hayata dusuyorsun
Senin kafan iyiyken yakalayıp bir rol yaotirtcam bı gün...ama o gün bugün değil moralsiz gördüm seni üstüne gelmiyecegim,..elindeki içkiyi atarsan çayı bedava getireceğim..kaç şeker atıyordum..?Ben ayik gezmem reis
bir tane maç var 2-1 şu an 3,5 üstü olacak atarsa onu alacağımSenin kafan iyiyken yakalayıp bir rol yaotirtcam bı gün...ama o gün bugün değil moralsiz gördüm seni üstüne gelmiyecegim,..elindeki içkiyi atarsan çayı bedava getireceğim..kaç şeker atıyordum..?
Sili var ya iki bir olan bir gol daha gelirSenin kafan iyiyken yakalayıp bir rol yaotirtcam bı gün...ama o gün bugün değil moralsiz gördüm seni üstüne gelmiyecegim,..elindeki içkiyi atarsan çayı bedava getireceğim..kaç şeker atıyordum..?
Ben üç kez samede oyna diye kendimi yırttım..oynamadiSili var ya iki bir olan bir gol daha gelir
Vallahi fiksim yanmasını bekliyorum gelsin hemen o maçı alacağım ya Yarına sigara paramız harçlığımı çıkardı yaBen üç kez samede oyna diye kendimi yırttım..oynamadi
Sponsor kim...bizim kafası guzelmiVallahi fiksim yanmasını bekliyorum gelsin hemen o maçı alacağım ya Yarına sigara paramız harçlığımı çıkardı ya
Fix at dedi ya attım herhalde biriktiriyor eniştenin dediği gibi😄😄😄😄Sponsor kim...bizim ayyaş mi