Bekleme kardeşim yarın artık kısmetse bu gece zorVallahi fiksim yanmasını bekliyorum gelsin hemen o maçı alacağım ya Yarına sigara paramız harçlığımı çıkardı ya
Bekleme kardeşim yarın artık kısmetse bu gece zorVallahi fiksim yanmasını bekliyorum gelsin hemen o maçı alacağım ya Yarına sigara paramız harçlığımı çıkardı ya
Bekleme kardeşim yarın artık kısmetse bu gece zor
[/ akşam akşam dedik bir Sponsor bulduk Maç oynayalım dedik O da kursağımda kaldı
Enişte bı alem ya..Fix at dedi ya attım herhalde biriktiriyor eniştenin dediği gibi😄😄😄😄
DdddddBekleme kardeşim yarın artık kısmetse bu gece zor
Dayımızdan gelsin diye bekliyoruz ilk önce ama maalesef 10k parayı Türk hava yollarına bagıslıyor biz burda kıvranıyoruzEnişte bı alem ya..
Bi gün rol yap diyecek ama nezaman..baldız bulmadikca deniyecek galiba enişte ..
@Enişte dimi
))
Aviatorcumu dayimiz ddDDayımızdan gelsin diye bekliyoruz ilk önce ama maalesef 10k parayı Türk hava yollarına bagıslıyor biz burda kıvranıyoruz
Bugün yarın oldu Enişte saat 12 gectiBekleme kardeşim yarın artık kısmetse bu gece zor
Yattı yarın baska konuda tekrar yazar payfix at diyeSponsorum yattın mı
Maç kalmadı yoksa oynayacaktım bu sefer yanıldın enişte gönderdi adamYattı yarın baska konuda tekrar yazar payfix at diye
Ben mesaj yazdım diye gönderdi senden önce daha atacaktı konuda bi de bana seviyom seni diyoMaç kalmadı yoksa oynayacaktım bu sefer yanıldın enişte gönderdi adam
HahhahahaahaaaahaBen mesaj yazdım diye gönderdi senden önce daha atacaktı konuda bi de bana seviyom seni diyo
Çay sevmiyormu bu dayimiz bide onu soruver..yoksa üstünden yorganini Alaçam,oda çıplak uyusun dDBen mesaj yazdım diye gönderdi senden önce daha atacaktı konuda bi de bana seviyom seni diyo
Adam bana atacağına yeğenini atmış O yüzden gecikmişÇay sevmiyormu bu dayimiz bide onu soruver..yoksa üstünden yorganini Alaçam,oda çıplak uyusun dD
Diyom ya kafası iyiyken çayı içki diye vermek lazımdı..kaçırdık ddsdAdam bana atacağına yeğenini atmış O yüzden gecikmiş
Vallahi baktım hop yazdı O yüzden cevap verdim sponsor oldu diye o da kısmetimmiş benim Demek kiDiyom ya kafası iyiyken çayı içki diye vermek lazımdı..kaçırdık ddsd
Şifreyi çözdüm de,,damardan girince bı anda duygusala bogulduk..yoksa hoppp hopppp derdik bizde dDVallahi baktım hop yazdı O yüzden cevap verdim sponsor oldu diye o da kısmetimmiş benim Demek ki
Dur adam benim o taraftan çıkacak şimdi bir semt söyledi bana yakınDiyom ya kafası iyiyken çayı içki diye vermek lazımdı..kaçırdık ddsd
Hani muro Rolling nerde asi dayın bekliyorDur adam benim o taraftan çıkacak şimdi bir semt söyledi bana yakın