- 91,091
- 68,957
- 113
Reis yeni konu açabilirsin her gün tarih ve kuponu paylaşabilirsinIlk mesaji duzenleme acik olursa kuponlari her gun oraya koyarim diye dedim muhabbet olunca arada kayniyor cunku her konuda oldugu gibi .. eger mümkünse tabi
Reis yeni konu açabilirsin her gün tarih ve kuponu paylaşabilirsinIlk mesaji duzenleme acik olursa kuponlari her gun oraya koyarim diye dedim muhabbet olunca arada kayniyor cunku her konuda oldugu gibi .. eger mümkünse tabi
Bu konuda da bilgi alışverişi yapabilirsin reisIlk mesaji duzenleme acik olursa kuponlari her gun oraya koyarim diye dedim muhabbet olunca arada kayniyor cunku her konuda oldugu gibi .. eger mümkünse tabi
Tmmdir modum o olmuyor galiba . O zman basligi nba ve eurolig diye duzenleyebilir miyiz snaa zahmet ben bu konuda paylasirim o skeilde devam edermReis yeni konu açabilirsin her gün tarih ve kuponu paylaşabilirsin
Aynen mantikli modum o sekilde yaoariz buranin basligi sadce degisirsen tmmdir tesekkur ettimBu konuda da bilgi alışverişi yapabilirsin reis
Tabi reis düzenlendiTmmdir modum o olmuyor galiba . O zman basligi nba ve eurolig diye duzenleyebilir miyiz snaa zahmet ben bu konuda paylasirim o skeilde devam ederm
Kuponu tutan yüzde kaç atcak kankaBeyler böyle bir konu açayim dedim ben kasa varsa ve maç varsa her gun nba kuponu yapmaya çalışıcam. Burada fikir alışverişi yaparız. Eksik oyuncu varsa falan konuşuruz. Ben her türlü en az 1 kupon atmaya çalışıcam Nba ile ilgili herkesi bekleriz Herkese bol şanslar
Eyvallah modumTabi reis düzenlendi
Yok la ben kendi kuponlarimi yapicam oynayan oynasinKuponu tutan yüzde kaç atcak kanka
Alandayiz ne oldu mac mi var puahhaalandamıyız reis
euroleague ateşi yanmaya başladı kontrol ettim içeridemiyiz diyeAlandayiz ne oldu mac mi var puahha
reis gece clippers golden state maçına mutlaka tahmin ver bana ssportstaymış izlerim hemAlandayiz ne oldu mac mi var puahha
Tmm dost hallederiz ama geceye dogru nba e gecerizreis gece clippers golden state maçına mutlaka tahmin ver bana ssportstaymış izlerim hem
Baronlar anlamasin diye tersini verdik puhahahahaBugun euroligde şoyle bisey dusunuyom bakalimEkli dosyayı görüntüle 689163
Yazik olmus beEkli dosyayı görüntüle 689386
böyle bir şey yapmıştım da nba sevdası ve sabahında olan çin ligi faciasıyla ne yüzde 100 bonus kaldı ne para, betewin yüzde 99 alıp kazandım eksiğini de bu maçlardan tamamladım ama hakkı bu değildi
Baskonia yi her eurolig maçında üst alırım ilk haftalar Bi kere yatırdı sonra hep üst kaç senedir oynarım bu takımı hic çizgisini bozmuyor 😀Ekli dosyayı görüntüle 689386
böyle bir şey yapmıştım da nba sevdası ve sabahında olan çin ligi faciasıyla ne yüzde 100 bonus kaldı ne para, betewin yüzde 99 alıp kazandım eksiğini de bu maçlardan tamamladım ama hakkı bu değildi