- 1,302
- 478
- 83
boşverin avrupayı amerikaya bakalım
Buyur 😂😂Var mı tahmin alalım canlı şu an
Bakalim dost ama canli istiyosan hazirda olVar mı tahmin alalım canlı şu an
SendeyimBakalim dost ama canli istiyosan hazirda ol
Basldi evet izleyeceksen goldena +6.5 handi alabilirsin ama o maca ben olsam oynamam degisik mac olabilir baya hem alt hem bir takim fark atabilir bence@butragueno dost nba çalışmaların başladımı
Canlı dostum verEkli dosyayı görüntüle 689407
Basldi evet izleyeceksen goldena +6.5 handi alabilirsin ama o maca ben olsam oynamam degisik mac olabilir baya hem alt hem bir takim fark atabilir bence
Bu hazir olandi canlida verdim bak alttaCanlı dostum ver
87 den aldım gelirse roll yaparsın dostum
Hadi bol sans valenciada kazanir gibi ama oynama suan riskli baya zaten 3 oran falandir oranlar acilinca87 den aldım gelirse roll yaparsın dostum
kaç oran ediyo bu dostEkli dosyayı görüntüle 689407
Basldi evet izleyeceksen goldena +6.5 handi alabilirsin ama o maca ben olsam oynamam degisik mac olabilir baya hem alt hem bir takim fark atabilir bence
Bilmiyom ki dost 5i vardir bak goldena cok almak istiyosan golden 6 fark kazanir var supriz al iyi orandir cok basma ama onakaç oran ediyo bu dost
Kaldi 32 2.pere87 den aldım gelirse roll yaparsın dostum
400 e 2135 veriyo dostBilmiyom ki dost 5i vardir bak goldena cok almak istiyosan golden 6 fark kazanir var supriz al iyi orandir cok basma ama ona
oynayimmi şimdi kadrolaara falan bakcanmı yoksa bekleyimmi400 e 2135 veriyo dost
Oyna dost bak masterbettingde 250 yatir kaybedersen 500 freebet veriyor o freebet sadece nba de gecerli aklinda bulunsun gun icinde at 250 yi kaybedince de bir zarar olmuyoroynayimmi şimdi kadrolaara falan bakcanmı yoksa bekleyimmi