- 1,302
- 478
- 83
link varmı dost hiç oynamadım daha önce ordanOyna dost bak masterbettingde 250 yatir kaybedersen 500 freebet veriyor o freebet sadece nba de gecerli aklinda bulunsun gun icinde at 250 yi kaybedince de bir zarar olmuyor
link varmı dost hiç oynamadım daha önce ordanOyna dost bak masterbettingde 250 yatir kaybedersen 500 freebet veriyor o freebet sadece nba de gecerli aklinda bulunsun gun icinde at 250 yi kaybedince de bir zarar olmuyor
Özelden atayım kardes@Hayat1kumar dost sendende bekliyoz bişeyler
çerezlik deneriz izlemek maksatBilmiyom ki dost 5i vardir bak goldena cok almak istiyosan golden 6 fark kazanir var supriz al iyi orandir cok basma ama ona
link varmı dost hiç oynamadım daha önce ordan
Ah alamıyorum bunu bir süredir içimde yaraMasterbetting: Kazanmanın Adresi
m.masterbetting433.com
Bende gun icinde unutuyom geceye kasa kalmiyor puhahaAh alamıyorum bunu bir süredir içimde yara
bu site sağlammı ödemeleri falan reisMasterbetting: Kazanmanın Adresi
m.masterbetting433.com
Aga cok yukseltme 2 3k rahat oder bu promo icin yatir sadece ben 250 yatiriyom 2 3k olana kadar zorluyom giderse freebeti aliyom 3 4 5 maca salliyom gelirse zaten iyi veriyorbu site sağlammı ödemeleri falan reis
ben amerikada memphise hep üst alıyorum taraf olarak bi kez alt oldu onda da uyumuştumBaskonia yi her eurolig maçında üst alırım ilk haftalar Bi kere yatırdı sonra hep üst kaç senedir oynarım bu takımı hic çizgisini bozmuyor 😀
Gecen 155 atti dun hattaben amerikada memphise hep üst alıyorum taraf olarak bi kez alt oldu onda da uyumuştum
126 mi ne girmiştim de orlando bi sayıyla verdi maçı yaktıkGecen 155 atti dun hatta
Oyuncu bahsi asla almiyom artik 5 li miss gibi kombinem embiid sakatlandi diye yatmistioyuncu bahsi olarak jokic 13 rib almaz banko
Faullere basladilar yoksa cok zora girerdiŞaka gibi
Atislarda hep 2 de 1Faullere basladilar yoksa cok zora girerdi
atakları golle savuşturur gibi korner olmaz ribaund da olmaz girerdim de bonusla oynuyorum betewinde oyuncu bahsi yokOyuncu bahsi asla almiyom artik 5 li miss gibi kombinem embiid sakatlandi diye yatmisti