- 4,997
- 1,557
- 113
Bana da pay ver la 😊@tekalali6767 dostum kazanırsan 1 adım daha yap 2500 bana 500 @ferdikadıoğlu na gerisi senin olsun
Bana da pay ver la 😊@tekalali6767 dostum kazanırsan 1 adım daha yap 2500 bana 500 @ferdikadıoğlu na gerisi senin olsun
Tek kural yaziyo yarısını alırım. Bende öyle zannediyordum sitelerin ek.kurallari.gibi.cikti.karsimiza. çevrim.ustune çevrim yapacaz şimdi 🤣Roll sahibi benim reis. Sonradan kurala karşıyım. Neyse en başında söylenir ona göre hareket edilir ki ben adama Dm attım nasıl yapalım diye dönmedi. Kuponun ortasında kural koyulmaz.
Ne yazıyor burda dostumKasa 500 ne çıkarsa yarı yarıya 18:30 seçerim şanslı kişiyi
Abatma, istersen kupon gelsin yaparız bişeylerTek kural yaziyo yarısını alırım. Bende öyle zannediyordum sitelerin ek.kurallari.gibi.cikti.karsimiza. çevrim.ustune çevrim yapacaz şimdi 🤣
Doğrudur da adamda haklı bir yerde sonradan gelip şu kadarını bana o.kadarini.ona at demek hoş.olmadi kanaatimce. Bide adamın şuan kasası 2600 olmadı bile 2500 bana 500 ona geri kalan sana demen de biraz tuhaf oldu.Abatma, istersen kupon gelsin yaparız bişeyler
Ya şu maç bir gelsin de hele aga yine sıkıntıya sokuyorlar 67-68Beyler tartışacak bişey yok. Adam bakiye verdi adamın bakiyesi ile oynuyorum. Hakkım neyse alacak haricinde ben kime istiyorsam ona güzellik yapacağım bol şans.
Yarısı senin yarışı rol yaptiranin degilmiydi kralReis o nasıl iş oldu öyle anlamadım ki ben. Sana Dm attım dönüş yapmadın. Takip eden insanlar oldu. Şimdi onlara ayıp olmayacak mı. Ayrıca başından neden belirtmedin ki bu şartları şimdi söylüyorsun ilginç.
Boşver dost yatsın zaten rol sahibi saçmalamış seni borçlu çıkarmış takma kafana yarın paramız olur kendi rolumuzu yaparızBuradan dönüşü yok zaten büyük ihtimalle lose olacak.
İyi iyi kral sen yarın rol yaptırırsın bize 10 bin yap 100 cek şeklinde🤣Boşver dost yatsın zaten rol sahibi saçmalamış seni borçlu çıkarmış takma kafana yarın paramız olur kendi rolumuzu yaparız