Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Oli983 / Rolling'ci Aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,739
13,170
113
Roll sahibi benim reis. Sonradan kurala karşıyım. Neyse en başında söylenir ona göre hareket edilir ki ben adama Dm attım nasıl yapalım diye dönmedi. Kuponun ortasında kural koyulmaz.
Tek kural yaziyo yarısını alırım. Bende öyle zannediyordum sitelerin ek.kurallari.gibi.cikti.karsimiza. çevrim.ustune çevrim yapacaz şimdi 🤣

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,739
13,170
113
Abatma, istersen kupon gelsin yaparız bişeyler
Doğrudur da adamda haklı bir yerde sonradan gelip şu kadarını bana o.kadarini.ona at demek hoş.olmadi kanaatimce. Bide adamın şuan kasası 2600 olmadı bile 2500 bana 500 ona geri kalan sana demen de biraz tuhaf oldu.

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,031
8,952
113
Beyler tartışacak bişey yok. Adam bakiye verdi adamın bakiyesi ile oynuyorum. Hakkım neyse alacak haricinde ben kime istiyorsam ona güzellik yapacağım bol şans.

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,739
13,170
113
Beyler tartışacak bişey yok. Adam bakiye verdi adamın bakiyesi ile oynuyorum. Hakkım neyse alacak haricinde ben kime istiyorsam ona güzellik yapacağım bol şans.
Ya şu maç bir gelsin de hele aga yine sıkıntıya sokuyorlar 67-68

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,739
13,170
113
Al işte 69.-68 oldu

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,198
1,447
113
Reis o nasıl iş oldu öyle anlamadım ki ben. Sana Dm attım dönüş yapmadın. Takip eden insanlar oldu. Şimdi onlara ayıp olmayacak mı. Ayrıca başından neden belirtmedin ki bu şartları şimdi söylüyorsun ilginç.
Yarısı senin yarışı rol yaptiranin degilmiydi kral

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...