- 25,739
- 13,170
- 113
AdamsınBoşver dost yatsın zaten rol sahibi saçmalamış seni borçlu çıkarmış takma kafana yarın paramız olur kendi rolumuzu yaparız
AdamsınBoşver dost yatsın zaten rol sahibi saçmalamış seni borçlu çıkarmış takma kafana yarın paramız olur kendi rolumuzu yaparız
Sen gene iyi sabirlisij kral yerinde olsam kuponu bozup atmıştım geri benBuradan dönüşü yok zaten büyük ihtimalle lose olacak.
Bu işte iyi para var dost yatırım yapmak lazımİyi iyi kral sen yarın rol yaptırırsın bize 10 bin yap 100 cek şeklinde🤣
Dostum benim başlattığım rolün ne başında ne ortasında varsın. Kendi kendine konuşuyor gibisin ne gereği var. İyi kötü düşüncen kendinde saklı kalsın beİyi iyi kral sen yarın rol yaptırırsın bize 10 bin yap 100 cek şeklinde🤣
Nerden takip ediyon la gerideyiz7372 ondeyız helal
Sana yazmadım şimdi ben bu mesaji niye bana artisleniyon kral ayıp ddegilmi🙂Dostum benim başlattığım rolün ne başında ne ortasında varsın. Kendi kendine konuşuyor gibisin ne gereği var. İyi kötü düşüncen kendinde saklı kalsın be
2 atisssss bizimNerden takip ediyon la gerideyiz
Yada sana tek bı kötü kelimem mi varda beni bozmak istedin suanDostum benim başlattığım rolün ne başında ne ortasında varsın. Kendi kendine konuşuyor gibisin ne gereği var. İyi kötü düşüncen kendinde saklı kalsın be
Dep mı yenerdıNerden takip ediyon la gerideyiz
Estağfurullah artistlenmek ne demek dost. Sadece ortam gergin demek istiyorum yeri değil söylediğin şeySana yazmadım şimdi ben bu mesaji niye bana artisleniyon kral ayıp ddegilmi🙂