- 67,547
- 39,867
- 113
Abinle duzgun konus vururum agzina bi tane bu bir 2. Si baska neye olmaz dedik akpuahahahah 2. kere göt oldun suvatım
Abinle duzgun konus vururum agzina bi tane bu bir 2. Si baska neye olmaz dedik akpuahahahah 2. kere göt oldun suvatım
Özelden fix alalım reisim çekim gelince atacamAbinle duzgun konus vururum agzina bi tane bu bir 2. Si baska neye olmaz dedik ak
Osmancım Suat kardeşimi bu kadar seviyorsan 500 ateşle dostumuza da roll yapsınİki gozumsun adamsın Şili'nin alirina oynuyordum iptal edip çıkara oynadım neyse çok iyi orandi
250 atacam kral zaten candır oOsmancım Suat kardeşimi bu kadar seviyorsan 500 ateşle dostumuza da roll yapsın
Yaşa dostÖzelden fix alalım reisim çekim gelince atacam
olmaz demedin olur dedin 2. adımı atamadın puahahaAbinle duzgun konus vururum agzina bi tane bu bir 2. Si baska neye olmaz dedik ak
bana borcu var bana gönder250 atacam kral zaten candır o
Ak karısı ya hiç mi regl olmuyon her gece seks mi olur@efkalade1 bizim üst komşunun yine ağrıları nüksetti ah diyip duruyor
Eyvallah dost bir nba yaparizÖzelden fix alalım reisim çekim gelince atacam
Adam 1k atacaktı sen 500 dedinOsmancım Suat kardeşimi bu kadar seviyorsan 500 ateşle dostumuza da roll yapsın
Kes la muro sayemde sana atiyorbana borcu var bana gönder
oooEyvallah dost bir nba yapariz
Ben rol parası atıyorum kazanç olursa zaten dağıtırbana borcu var bana gönder
Hani nerde karı yeğen..seksi olmasada olurAk karısı ya hiç mi regl olmuyon her gece seks mi olur
başarılı olursan benim hakkımı terim alsınKes la muro sayemde sana atiyor
Mal misn ak sende cenabetlik var anla artikolmaz demedin olur dedin 2. adımı atamadın puahaha
Roll yok size daha puahhhabaşarılı olursan benim hakkımı terim alsın
Dayıcım çok hasta her gece ağrıları nüksediyor ve ah diyip duruyor. Zor durum 🤣Hani nerde karı yeğen..seksi olmasada olur
ben yoksam terim kaybettirir o roll'ü rahat ol puahahhaMal misn ak sende cenabetlik var anla artik