- 67,547
- 39,867
- 113
Kanka u20ler senden sorulur helal topculari hepsini ezbere sayarsin puahahahMaç sonucuna bak abartmış mıyım
Kanka u20ler senden sorulur helal topculari hepsini ezbere sayarsin puahahahMaç sonucuna bak abartmış mıyım
Futbol benden basket Senden sorulurKanka u20ler senden sorulur helal topculari hepsini ezbere sayarsin puahahah
basket mi puahahahFutbol benden basket Senden sorulur
Helal muro efkalaede den bisey sorulmaz ama puahahhaFutbol benden basket Senden sorulur
Kardeşim dünya iyi insanların hatrina dönmüyor yani herşeyin bilimsel bir sebebi var. Sıkı giyinmesen tabi hasta olursunKardeşim Bi selam verdin dün hastanelik olduk aq salgın mı vardır nedir perişan olduk
Sıkı giyinmek = bilimsel sebep 🤣Kardeşim dünya iyi insanların hatrina dönmüyor yani herşeyin bilimsel bir sebebi var. Sıkı giyinmesen tabi hasta olursun
Ya O değil de bu Miss bayisin Allah belasını versin yabasket mi puahahah
Gerekli yerleri aratalım o zaman @Valenciennes
Dizi izliyordum youtubedan geldimHarbi hic ugramadi sweet1000 güldü demek
Bi dostumuz 2/1 + 7 üstten 30k vurdu bugün biz yine izledikDizi izliyordum youtubedan geldim
Hatay 2/1 @efkalade1 uyanamadık italya & türkiye kombo yapsak 500 betten bonanza çeviriyorduk sağ elde puro sol elde viski
Telefon mu soktun la@butragueno Sana Korneri oyna Dedik oyna Guncel Korner 3,1
İki maç 5-4 bi maç 5-2Bi dostumuz 2/1 + 7 üstten 30k vurdu bugün biz yine izledik
yok bea mahkemede cezayı avukat sagolsu acık cevirdi indirimlerle 10 gun ıcınde acık bı gozukup cıkıcaz ınsTelefon mu soktun la
İyi hadi gözün aydın sevindik dostyok bea mahkemede cezayı avukat sagolsu acık cevirdi indirimlerle 10 gun ıcınde acık bı gozukup cıkıcaz ıns
E yattik@butragueno Sana Korneri oyna Dedik oyna Guncel Korner 3,1
daha mac bıtmedı SuatımE yattik
Gözün aydın nova dostyok bea mahkemede cezayı avukat sagolsu acık cevirdi indirimlerle 10 gun ıcınde acık bı gozukup cıkıcaz ıns
100 de 100 iade vardi demi novabettedaha mac bıtmedı Suatım