- 23,696
- 20,083
- 113
başarılı olursan benim hakkımı terim alsın
La surda makara yapioz birbirinizi kırmayın benceMal misn ak sende cenabetlik var anla artik
başarılı olursan benim hakkımı terim alsın
La surda makara yapioz birbirinizi kırmayın benceMal misn ak sende cenabetlik var anla artik
Gözümle uçak düşürmüşlüğüm varben yoksam terim kaybettirir o roll'ü rahat ol puahahha
Harbi sizde sorun ak puahha bugun tumbet aldjk 9k yaptik sporda yani yapamiyor olsak tmm diyecem sonra slotta geri verdik ama sonuc olarak sporda basardik puahjaben yoksam terim kaybettirir o roll'ü rahat ol puahahha
Terim ciddi miyiz sence ak puajhaLa surda makara yapioz birbirinizi kırmayın bence
ağlıyor o bırak boşver hadi rollTerim ciddi miyiz sence ak puajha
Onun ağrısı geçmez yeğen ,,doktorluk işi bende emekli ruh doktoruyum ben...tanistir bizi...onun ruhundan anlarım onun..Dayıcım çok hasta her gece ağrıları nüksediyor ve ah diyip duruyor. Zor durum 🤣
1kmız ne durumda enişteTerimden uzak durun lavugun 20 senelik kumar hayatında cektiği en büyük para 5 bin hayatınızı karartır selam verirseniz
Sen mi yapican hadi roll pujahhaağlıyor o bırak boşver hadi roll
Enişte dur hele,,bana avrat buldu,çekil aradan..bunun baldızı yok .dsdTerimden uzak durun lavugun 20 senelik kumar hayatında cektiği en büyük para 5 bin hayatınızı karartır selam verirseniz
Sen varken bize düşer mi sahne seninSen mi yapican hadi roll pujahha
Selamlar kardeşimTerimden uzak durun lavugun 20 senelik kumar hayatında cektiği en büyük para 5 bin hayatınızı karartır selam verirseniz
Maç sonucuna bak abartmış mıyım
3-2 bitmişsin bir adım daha gitseydin var ya kasa en az 4-5k olurduSen varken bize düşer mi sahne senin
Kardeşim Bi selam verdin dün hastanelik olduk aq salgın mı vardır nedir perişan oldukSelamlar kardeşim
Geçmiş olsun kdalKardeşim Bi selam verdin dün hastanelik olduk aq salgın mı vardır nedir perişan olduk
Salgin var eniste betbat bisyeKardeşim Bi selam verdin dün hastanelik olduk aq salgın mı vardır nedir perişan olduk
Enişte herkes aynı,,geçmiş olsun...corananin bunyedeki hasarları,,bağışıklık sistemi eskisi gibi değil artıkKardeşim Bi selam verdin dün hastanelik olduk aq salgın mı vardır nedir perişan olduk
Sizin için sahaya meşhur atomkarinca posterimle girdim..iiki dakkada gol attırdım..bide kırmızı yedirttim..heralde3-2 bitmişsin bir adım daha gitseydin var ya kasa en az 4-5k olurdu