Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu PegasBet 300 TL Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bitik

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14
2
3
Beklediğiniz için teşekkür ederiz... Bonus bölüme giderek bonusunuzu aktif hale getirebilirsiniz, bonus sadece " Fruit İsland " oyunda kullanabilirsiniz 10 katı çevirimle.
Bonustan çekim sadece 5000TL yapabilirsiniz, çekim şartı 150TL yatırım yaparak 1 katı çevirim yapmanız gerekiyor ondan sonra çekim talebi verebilirsiniz.
Oyunu bağlantıdan girebilirsiniz.
Ekledim dedi bonuslar da gözükmüyor, sende durum ne

Revival

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,997
1,557
113
Ya aptal evladı sana tekrardan zeka seviyene uygun şekilde soruyorum bak. Siteye acemi gibiler demişim. Kitlenme ihtimali var diye belirtmişim. Bu cümlelerden yağlama kısmını bana söylesene. Her insan evladı şu interneti kullanması acı bir şey 2009dan sonra akıllı telefonlar hayatımıza girdi maalesef senin gibi andavalların sayısının çokluğunu öğrendik. Hadi her şeyi geçtim her konuda fikrin olabilir cehalletten gelir ama bu fikrini illa ki sosyal ortamda paylaşmak zorunda değilsin. Ben senin zekasız zekasız yazılarını görmek zorunda hiç değilim. Neyse cümle israfına bile gerek yok sana ignore ve umarım sosyal medya vb. kullanmıyorsundur aktif
🤣😂😅

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,398
803
113
Görmedik ne zaman attı
kardeşler sizin sorununuz ne ya? ulan tek güvence ss atmak olabilir mi? Bu kadar mı basit düşünüyorsunuz yapmayın gözünüzü seveyim şurada selam alıp verdiğim yazılarını okuduğum insanlarsınız. bu kadar saçma sapan şeyler yazıp insanlara olan inancımı azaltmayın. Ss ayarlamak kaç saniye oluşacak çekim yapmasam bile ? Hadi inanmıyorsun üye olma git yorum yapma. ilk defa bir bonus paylaştım kanser oldum düzenli olarak kod ve bonus paylaşan arkadaşlardan Allah kat kat razı olsun sizin gibi insanlarla uğraşıyorlarsa

onur94

Üye
Yeni Üye
20
5
3
kardeşler sizin sorununuz ne ya? ulan tek güvence ss atmak olabilir mi? Bu kadar mı basit düşünüyorsunuz yapmayın gözünüzü seveyim şurada selam alıp verdiğim yazılarını okuduğum insanlarsınız. bu kadar saçma sapan şeyler yazıp insanlara olan inancımı azaltmayın. Ss ayarlamak kaç saniye oluşacak çekim yapmasam bile ? Hadi inanmıyorsun üye olma git yorum yapma. ilk defa bir bonus paylaştım kanser oldum düzenli olarak kod ve bonus paylaşan arkadaşlardan Allah kat kat razı olsun sizin gibi insanlarla uğraşıyorlarsa
Adam haklı canı istemeyen olmasın aga

GULHAN20

🇸🇯 OSLO /// Grunerlokka 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
808
457
63
Böyle yazdıklarına bakma sabaha kadar beklerler o desteği alamama sendromu çıldırtir adamı 😂😁🥱

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
154
70
28
Temsilcilerimiz şu anda müsait değil, ancak mesaj göndermeye devam edebilirsiniz. Bir yanıt aldığınızda, e-posta adresinizden sizi bilgilendireceğiz.

Hunreis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
5,092
1,469
113
Bunların amw ben almıyorum cikiyorum sıradan rast gelsin size

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
341
100
43
Yanlış anlama ilk attığında msj ben okudum resim yoktu ayrıca canlıda yoktu bağlanamadım belki ilk üye ben oldum paylaşımından sonra ama site de canlı yok mobilde sorun bu sen paylaşımını yap saygı duyuyorum yanlış anlaşıldım herkes özgür ama alınmada bugün 2 sitede 1000 tl kayıp yaşadım kazandığın bonus kazançları silindi güven kalmadı sitelere sen üzerine alınma sitemimiz sitelere birde siteyi paylaşıp babasının mali gibi savunanlara

dsezgin

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
56
33
18
Canlı desteğin canı çıkmış beyler boşuna beklemeyin tekrar açıldığında bonus bitti derler :)

devas55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
806
429
63
Dostlar bağlananlar nasıl bağlanıyor ya hep aynı uyarı müşteri hizmetleri müsait değil diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...