Ege üniversitesi tarafında mı satıyorlar mahoGelsin be Mevlana şekeri alacağım bana çıkarsa
Ege üniversitesi tarafında mı satıyorlar mahoGelsin be Mevlana şekeri alacağım bana çıkarsa
Bol şans penaltıcı dost@KaramboL herkes rool açmış bizde böyle verelim Ekli dosyayı görüntüle 489830
Wonn@KaramboL herkes rool açmış bizde böyle verelim Ekli dosyayı görüntüle 489830
Ah be dost hep yokluvumuza denk geliyor@keskin4455 dayı dün fenere basarım demiştin para olsa ne anlayalım burdan
Kaynak yapma enişteGülüm gördün konuya yazdım 2 dk da 2 korner
Dokuz EylülEge üniversitesi tarafında mı satıyorlar maho
Penaltı diyo keskin dayıya selam ver bakıye artı 2000 oluyoAh be dost hep yokluvumuza denk geliyor
Benim işim olmaz gülüm ben dostlarım için yazıyorum fena mı oldu 1 paragraf konuştuk 10 kişi roll yaptıKaynak yapma enişte
Seç yolla birine 😂@KaramboL reis kesene bereket
Bu niye çekiliş açmış enişte üşütmüş heraldeBenim işim olmaz gülüm ben dostlarım için yazıyorum fena mı oldu 1 paragraf konuştuk 10 kişi roll yaptı
Olmaz m.yrk tost kurallara uyalım ayıp olmasınSeç yolla birine 😂
Heyecan yaptı 24 saattir kumar oynamadı eli ayağı titriyordu AbuzerBu niye çekiliş açmış enişte üşütmüş heralde
R fazla 😂😂Olmaz m.yrk tost kurallara uyalım ayıp olmasın
Aw rool açsak 5 kişiye 200 aticaz bize 50 lira kalacak o yüzdenBu niye çekiliş açmış enişte üşütmüş heralde
Mr yrk adamdır dost kel kafalı ama en kadim dostumdur bundan sonraOlmaz m.yrk tost kurallara uyalım ayıp olmasın
Neyse enişte sıkıştırırız dmdenHeyecan yaptı 24 saattir kumar oynamadı eli ayağı titriyordu Abuzer