- 77,160
- 27,687
- 113
🫢Hain parayı buldu savaş dostunu bile unuttu ne derdi olacak
🫢Hain parayı buldu savaş dostunu bile unuttu ne derdi olacak
Korneri herhangi bi mantığı yok ki rastgele olursa oluyoPortekiz, Danimarka, Belçika ve İtalya liglerinw korner oynanıyorsa kesinlikle alt oynanmamalı. Yani yatacağni bilsen bile üste bas, bu liglerde genelde akıyor hep
Bence yanlış düşünüyorsun. Tabiki de finalde herşey şans ama mesela şöyle düşün; eskiden barış Alper kafasını bile kaldırmadan topu içeri çevirirdi ve bu yüzden top çoğu zaman kendisini savunmaya gelen adama çarpıp kornere çıkardı. Şimdi farkettiysen barış Alper eskisi gibi bodoslama orta açmıyor ve en azından onun kanadından eskisi kadar çok korner çıkmıyor. Mesela City gibi takımlara vs korner oynamam çünkü adamlar neredeyse hiç sallamasyon orta denemiyor ve de geriye düşmedikce de çok zorlamıyor. Doğal olarak çoğu maçı, açılan baremin altında bitebiliyorKorneri herhangi bi mantığı yok ki rastgele olursa oluyo
Hani bı takım baskı kurar gol arar o zaman korner mantıklı öteki türlü yazı tura
Ben oynayacak bişey bulamayınca korner oynim bari diyorum yüzde 80 yatıyorBence yanlış düşünüyorsun. Tabiki de finalde herşey şans ama mesela şöyle düşün; eskiden barış Alper kafasını bile kaldırmadan topu içeri çevirirdi ve bu yüzden top çoğu zaman kendisini savunmaya gelen adama çarpıp kornere çıkardı. Şimdi farkettiysen barış Alper eskisi gibi bodoslama orta açmıyor ve en azından onun kanadından eskisi kadar çok korner çıkmıyor. Mesela City gibi takımlara vs korner oynamam çünkü adamlar neredeyse hiç sallamasyon orta denemiyor ve de geriye düşmedikce de çok zorlamıyor. Doğal olarak çoğu maçı, açılan baremin altında bitebiliyor
Bs@KaramboL herkes rool açmış bizde böyle verelim Ekli dosyayı görüntüle 489830
Valla kötü olmuş hacı, ben de bonus vardı son maç Barça korner oynamıştım 50 dakka sadece 1 korner attı BarçaBen oynayacak bişey bulamayınca korner oynim bari diyorum yüzde 80 yatıyor
Demin güzel 4 lu kombin yaptım Polonya ligi 4.5 üst dedim maç 4 te bitti içim acidi
50 dk 1 neValla kötü olmuş hacı, ben de bonus vardı son maç Barça korner oynamıştım 50 dakka sadece 1 korner attı Barça