Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Penaltı / Gelirse 1 Kişiye 175 TL Rooling Bakiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TitanEnsaladus

Forza San Marino Kaderimiz Aynı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,461
17,909
113
Portekiz, Danimarka, Belçika ve İtalya liglerinw korner oynanıyorsa kesinlikle alt oynanmamalı. Yani yatacağni bilsen bile üste bas, bu liglerde genelde akıyor hep
Korneri herhangi bi mantığı yok ki rastgele olursa oluyo
Hani bı takım baskı kurar gol arar o zaman korner mantıklı öteki türlü yazı tura

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,765
19,263
113
Korneri herhangi bi mantığı yok ki rastgele olursa oluyo
Hani bı takım baskı kurar gol arar o zaman korner mantıklı öteki türlü yazı tura
Bence yanlış düşünüyorsun. Tabiki de finalde herşey şans ama mesela şöyle düşün; eskiden barış Alper kafasını bile kaldırmadan topu içeri çevirirdi ve bu yüzden top çoğu zaman kendisini savunmaya gelen adama çarpıp kornere çıkardı. Şimdi farkettiysen barış Alper eskisi gibi bodoslama orta açmıyor ve en azından onun kanadından eskisi kadar çok korner çıkmıyor. Mesela City gibi takımlara vs korner oynamam çünkü adamlar neredeyse hiç sallamasyon orta denemiyor ve de geriye düşmedikce de çok zorlamıyor. Doğal olarak çoğu maçı, açılan baremin altında bitebiliyor

TitanEnsaladus

Forza San Marino Kaderimiz Aynı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,461
17,909
113
Bence yanlış düşünüyorsun. Tabiki de finalde herşey şans ama mesela şöyle düşün; eskiden barış Alper kafasını bile kaldırmadan topu içeri çevirirdi ve bu yüzden top çoğu zaman kendisini savunmaya gelen adama çarpıp kornere çıkardı. Şimdi farkettiysen barış Alper eskisi gibi bodoslama orta açmıyor ve en azından onun kanadından eskisi kadar çok korner çıkmıyor. Mesela City gibi takımlara vs korner oynamam çünkü adamlar neredeyse hiç sallamasyon orta denemiyor ve de geriye düşmedikce de çok zorlamıyor. Doğal olarak çoğu maçı, açılan baremin altında bitebiliyor
Ben oynayacak bişey bulamayınca korner oynim bari diyorum yüzde 80 yatıyor
Demin güzel 4 lu kombin yaptım Polonya ligi 4.5 üst dedim maç 4 te bitti içim acidi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...