- 9,313
- 4,307
- 113
At basalım be ya 2 adımaHic uğraşamam roolle falan kafam çatlıyor zaten
At basalım be ya 2 adımaHic uğraşamam roolle falan kafam çatlıyor zaten
O Recebim nerelerdesin yaw görünmüyonTebrıkler
Cok aktıf olamıyorum bu araO Recebim nerelerdesin yaw görünmüyon
Adaş yine şov yapmışsınO Recebim nerelerdesin yaw görünmüyon
İkileTebrıkler
Ya para çok yada büyük bir sıkıntın var yoksa kolay kolay terk etmen buralarıCok aktıf olamıyorum bu ara
Parayi bulsa da gelirdi foruma derdi büyük onunYa para çok yada büyük bir sıkıntın var yoksa kolay kolay terk etmen buraları
Parası çok adamın sıkıntısı da büyük olurYa para çok yada büyük bir sıkıntın var yoksa kolay kolay terk etmen buraları
Seneden seneye olan şeyler adaş nasil oldu bende anlamadımAdaş yine şov yapmışsın
O korner bahsini kim bana ogrettiyse onun kulak memesini oksimSeneden seneye olan şeyler adaş nasil oldu bende anlamadım
@Shellac reis duymasın hep onun eseri bunlarO korner bahsini kim bana ogrettiyse onun kulak memesini oksim
Reco yapmaz öyleHain parayı buldu savaş dostunu bile unuttu ne derdi olacak
Foruma korner bahsini 1.5 sene önce biz getirdik ama kimseye öğretmedik tabi@Shellac reis duymasın hep onun eseri bunlar
Az evvel telefonu kuzenime vermiştim o yazmış olabilir@Shellac reis duymasın hep onun eseri bunlar
Bol şans@KaramboL herkes rool açmış bizde böyle verelim Ekli dosyayı görüntüle 489830
Ogretme zatenForuma korner bahsini 1.5 sene önce biz getirdik ama kimseye öğretmedik tabi
Portekiz, Danimarka, Belçika ve İtalya liglerinw korner oynanıyorsa kesinlikle alt oynanmamalı. Yani yatacağni bilsen bile üste bas, bu liglerde genelde akıyor hepOgretme zaten
O kadar saçma ki hep yatıyoruz .üst aliyoz yatiyo
Geçen Benfica maçında ilk yarı 4.5 alt dedim 10 kornerde biraktim