- 4,427
- 3,282
- 113
Son 10
Sametcan dostumuzuda 6 saat takip ettik uyuduk 20 dk sonra bir mesaji begenenlere atmis skinti yok novacigim puhahaOndan para çıkmıyor iyice Kayserili oldu aw
Bu mesajı begenmen lazımdı malesef 🤣Vay anasini cekilis yanlis olmuş yav takip edene verilmesi lazimdi konuda 6 7 kisi cok aktifti sadece zsten
Vay aw demekki kupon gelseydi bizide aynı arabaya bindiricekti hain Samet puahaja😂Sametcan dostumuzuda 6 saat takip ettik uyuduk 20 dk sonra bir mesaji begenenlere atmis skinti yok novacigim puhaha
Sitelerin bilet çekilişi gibi oldu 🤣🤣🤣Vay anasini cekilis yanlis olmuş yav takip edene verilmesi lazimdi konuda 6 7 kisi cok aktifti sadece zsten
İşte bizde gelmeyince uyuduk devam etmis yine bizde şans olsa zaten puhahhaVay aw demekki kupon gelseydi bizide aynı arabaya bindiricekti hain Samet puahaja😂
Hani nerde begenecegimiz mesaj alooSitelerin bilet çekilişi gibi oldu 🤣🤣🤣
Malesef gizli mesaj 🤣Hani nerde begenecegimiz mesaj aloo
Yav adam bana +1 attı ona rağmen lagaluga yaptı 🤣🤣Kanka bizde 90.sayfa ne burdaydik uyuya kaldık son 20 sayfa da bulunanlar almış canı sagolsun he artı birde doğru tahminim var yani 😂😂😂😂😂😂
Adalet sadece bir kelime dost fazlasi degil puhahhqKanka bizde 90.sayfa ne burdaydik uyuya kaldık son 20 sayfa da bulunanlar almış canı sagolsun he artı birde doğru tahminim var yani 😂😂😂😂😂😂
O değil dağıtım grubuna aldılar bide beni 🤣 1 kişi de gag demedi onları da yazdık 🤣 @Carmelo dışındaAdalet sadece bir kelime dost fazlasi degil puhahhq
Vay beO değil dağıtım grubuna aldılar bide beni 🤣 1 kişi de gag demedi onları da yazdık 🤣 @Carmelo dışında