- 14,519
- 2,652
- 113
Gordugun gibi aynine yapıyon lo
Gordugun gibi aynine yapıyon lo
Admin çekiliş yaptığında beğeni yeterli
Ciddi misin dostumArkadaşlar vbet bakiyem silindi ya birisi girdi hesaba yada site yaptı bilmiyorum lutfen destek verin konuya yazdım açıkladım 10k para olmuştu sinirden agliyacam
Son hareketlere baktın mı dostumArkadaşlar vbet bakiyem silindi ya birisi girdi hesaba yada site yaptı bilmiyorum lutfen destek verin konuya yazdım açıkladım 10k para olmuştu sinirden agliyacam
Şimdi kazandığın para mı gittiArkadaşlar vbet bakiyem silindi ya birisi girdi hesaba yada site yaptı bilmiyorum lutfen destek verin konuya yazdım açıkladım 10k para olmuştu sinirden agliyacam
Giremiyorum hala hesaba iki aşamalı aktif olmuş ben yapmadım mail attım kalması içinSon hareketlere baktın mı dostum
Fazlasını kazanmıştım 10k olmuştuŞimdi kazandığın para mı gitti
Alla alla bakiyej sıfır mi peki vbet destek konusuna yazGiremiyorum hala hesaba iki aşamalı aktif olmuş ben yapmadım mail attım kalması için
Sebep neymisFazlasını kazanmıştım 10k olmuştu
Yanlışlıkla olmuş Berki geçen benimkide öyle olduAlla alla bakiyej sıfır mi peki vbet destek konusuna yaz
Sabah saat 9 falanda kaldiracakYanlışlıkla olmuş Berki geçen benimkide öyle oldu
Dost kul adını gozukuyormuyduArkadaşlar vbet bakiyem silindi ya birisi girdi hesaba yada site yaptı bilmiyorum lutfen destek verin konuya yazdım açıkladım 10k para olmuştu sinirden agliyacam