- 20,042
- 6,118
- 113
Forumda mı reis yoksa klübe felan mı gitcen 😂Çıktı dost çıktı 12 den sonra esecez
Forumda mı reis yoksa klübe felan mı gitcen 😂Çıktı dost çıktı 12 den sonra esecez
Belki sapsap bizim ÇareDrogba derneği formasina da sponsor olurVallahi ya
Bakalım Biz takip ettik yetiştikBelki sapsap bizim ÇareDrogba derneği formasina da sponsor olur
Gönderilir kanka sabırlı olŞu 25 kişiye 200 tl konusunda bize cikti 2 saat oldu tık yok hala
Bu kadar bahtsız olur mu bir insanŞu 25 kişiye 200 tl konusunda bize cikti 2 saat oldu tık yok hala
Hala öyle bnde konulara girmiyo msj atıyom gitmiyoOyleydi duzeldi la ama surekli degil bende cok giremedim musait degildim zaten
Adam parayı kaybetmiş olabilir diyim ben forumda görmediğimiz şeyler değilŞu 25 kişiye 200 tl konusunda bize cikti 2 saat oldu tık yok hala
Yok la yarın iş var ne klübü🤣Forumda mı reis yoksa klübe felan mı gitcen 😂
Senin olmadığın yer öldüğüm yerdir muroBakalım Biz takip ettik yetiştik
Gece ansızın gelir hesabinaŞu 25 kişiye 200 tl konusunda bize cikti 2 saat oldu tık yok hala
Bende vardım reıs golden önceDermany
Muro1988
Gfbrıdvan
Salobalo
Hakan170
Gannicus
Mamoste
Butragueno
Emsalsiz
Bedof
Aktas25
Ensty
@sapsap10
Liste kabarık
Adam rahat 10 sene iyi oynadı1 sezon oyna snra bos
Bende vardimDermany
Muro1988
Gfbrıdvan
Salobalo
Hakan170
Gannicus
Mamoste
Butragueno
Emsalsiz
Bedof
Aktas25
Ensty
@sapsap10
Liste kabarık
Ucak moduna al modemi ac kapa sorun bitti dahaHala öyle bnde konulara girmiyo msj atıyom gitmiyo
Sen olayın göbeğindeydin sen nasıl kaçırıyorsun onu anlamadım @sahgec09Vallahi ya
Aya Sülo abi sen nekadat da titiş bi adam sın yavNBA kupon gelir mi @sapsap10
Bugün çok pis saldırıyorum ya kupon yapmam lazımSenin olmadığın yer öldüğüm yerdir muro
Yok Drogba kaçırmış ben değilSen olayın göbeğindeydin sen nasıl kaçırıyorsun onu anlamadım @sahgec09