- 21,934
- 14,160
- 113
Buralardayız kardo bazen ara veriyoruz napıyon nasılsınNabion dost ya sende fazla sahalarda yoksun
Buralardayız kardo bazen ara veriyoruz napıyon nasılsınNabion dost ya sende fazla sahalarda yoksun
Forum o şekilde etkinliğe izin vermiyordu daha önce böyle sıkıntı çok oldu o yüzden forum kendisi yapıyordu dağıtımı ama bugün ilginç bı şekilde üyeye bırakılmış dağıtım.bnce adam parayı batırdı 😁Şu 25 kişiye 200 tl konusunda bize cikti 2 saat oldu tık yok hala
İyi bari reis yat dinlen kardaysan dicem de sende geri vites yok bam bam 😂Yok la yarın iş var ne klübü🤣
Özel oranları da alamadım diye üzüldüm ama zaten hiçbiri gelmemiş jojo matBugün çok pis saldırıyorum ya kupon yapmam lazım
Ne diyon la ödülümü gönderAya Sülo abi sen nekadat da titiş bi adam sın yav
Bende vardım kupondan önceBende vardım reıs golden önce
Golden önce bende vardım dostDermany
Muro1988
Gfbrıdvan
Salobalo
Hakan170
Gannicus
Mamoste
Butragueno
Emsalsiz
Bedof
Aktas25
Ensty
@sapsap10
Liste kabarık
Sorma ilk defa o kdr kişi arasından bana çıktı oda bekliyoruz bakalimBu kadar bahtsız olur mu bir insan
Maraşlı ağabey gözlerinden öperimÖzel oranları da alamadım diye üzüldüm ama zaten hiçbiri gelmemiş jojo mat
DüzenliyorumAdam rahat 10 sene iyi oynadı
Bende vardim
Aynen o alamadık ya gelmemiş üzülmedimÖzel oranları da alamadım diye üzüldüm ama zaten hiçbiri gelmemiş jojo mat
😡Maraşlı ağabey gözlerinden öperim
Real için dedim dostAdam rahat 10 sene iyi oynadı
Bende vardim
Sorun forumda la bro her yere giriyorum sadece forumda sıkıntı varUcak moduna al modemi ac kapa sorun bitti daha
Burda golden önce gelmişsımBol şans
Ben yoktum ama @sapsap10 beni wild yaptı hdhdhAdam rahat 10 sene iyi oynadı
Bende vardim
İyiyim dost iş kovaliyorum bende Antalya'ya geldim burda forumdan biri yardımcı oldu sağolsun onun yanında kalıyorumBuralardayız kardo bazen ara veriyoruz napıyon nasılsın
Forumda toplam 189 mesajı olan bi arkadaş bakalım artık kısmetForum o şekilde etkinliğe izin vermiyordu daha önce böyle sıkıntı çok oldu o yüzden forum kendisi yapıyordu dağıtımı ama bugün ilginç bı şekilde üyeye bırakılmış dağıtım.bnce adam parayı batırdı 😁
Tmmda o eski sorun sende devam ediyor ama bitti sıkinti suankini dediklerimi dene duzelirSorun forumda la bro her yere giriyorum sadece forumda sıkıntı var