- 20,042
- 6,118
- 113
Elmaları bağla reisBen yoktum ama @sapsap10 beni wild yaptı hdhdh
Elmaları bağla reisBen yoktum ama @sapsap10 beni wild yaptı hdhdh
Ne iş yapıyon o seni cagıran kişiden haber yok dime halaİyiyim dost iş kovaliyorum bende Antalya'ya geldim burda forumdan biri yardımcı oldu sağolsun onun yanında kalıyorum
HeTmmda o eski sorun sende devam ediyor ama bitti sıkinti suankini dediklerimi dene duzelir
Wilddir gitBen yoktum ama @sapsap10 beni wild yaptı hdhdh
Sinyal atıyoruz kanka mecburElmaları bağla reis
Sıfırlamış tüm bakiyeyi öyle diyorlar canı sagolsun ne diyeyim @sahgec09Sorma ilk defa o kdr kişi arasından bana çıktı oda bekliyoruz bakalim
Popyparası olanlar bu listedekiler bi beğensin bunuDermany
Muro1988
Gfbrıdvan
Salobalo
Hakan170
Gannicus
Mamoste
Butragueno
Emsalsiz
Bedof
Aktas25
Ensty
Saulalvarez
Metings
@sapsap10
Liste kabarık
İs bulamadım dost yok o cagiranin evindeyim Allah razı olsun sokakta kalmayim diye evine misafir ettiNe iş yapıyon o seni cagıran kişiden haber yok dime hala
Yok en az 10 takip mesajım var@Marley15 bol şans yazıp golden sonra gelen adamı da bir tutma hocam. Ben de vardım diyor adamın 1 msji var
Dost popypara ne ilk defa duyduk😃Popyparası olanlar bu listedekiler bi beğensin bunu
Listede öyle biri varsa çıkaralım hemen@Marley15 bol şans yazıp golden sonra gelen adamı da bir tutma hocam. Ben de vardım diyor adamın 1 msji var
bu listeyi yapan kıçından element uydurmuş dost boşver.Golden önce bende vardım dost
Sana demedim dost normal olarak diyorum 🤙🏽Yok en az 10 takip mesajım var
O ne ki yok vallaPopyparası olanlar bu listedekiler bi beğensin bunu
Dost popy maalesefPopyparası olanlar bu listedekiler bi beğensin bunu