Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Beklemede Sekabet Espor Etkinlik

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
Bende Fnatic kazanır demiştim ama kaybetti. Maçı biraz izledim , çok basit elleri verdiler. Şaşırttılar beni açıkçası.
Astralis maçı birazdan başlayacak
hltv.org
Fanaticde agir favoriydi galiba orani 1.13du mac onu oylemiydi?

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,357
3,196
113
Nasil 6da 5 paparadan yatmissin zaten.bide son mac oynandimi
Sekanin diger etkinliginde astra nin maci vardi . Ora aklimda kaldi maci kazandi biliyodum :). Son mac garanti ms1 olur . Astra yenilirsede 6 da 5 yapmis olucam. Ama astra yenildi diye biliyodum bende

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
Sekanin diger etkinliginde astra nin maci vardi . Ora aklimda kaldi maci kazandi biliyodum :). Son mac garanti ms1 olur . Astra yenilirsede 6 da 5 yapmis olucam. Ama astra yenildi diye biliyodum bende
Yahu yenilirse nasil 6da5 yapiyosun arkadas zaten astralise 1 demissin paparadanda yatmissin

delpiero1985

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,599
2,521
113
Fanaticde agir favoriydi galiba orani 1.13du mac onu oylemiydi?
Evet favoriydi , son raunt'ta topluca shorttan A ya gitseler belkide 15-15 olup maç uzayacaktı. Çok dağınık oynadılar. Şans kısmet artık birazda. Astralis kazanırsa 100 TL kazanmazsa , bende kazanmamış olacağım :)

oktayacer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
455
31
28
Arkasaşlar bu bu maç saat kaçta kesin oynanacakmi bu maçlar silahli maçmi nerdeyse günlerce sürecek 2 kuruş para için değmez buvsaçma sapan oyunu oynamaya masatenisi oyna 10 dakkada bitsin

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
Evin orani 1.15 sende 5de kalcaksin buyuk buyuk ihtimalle.6da 6 yapan oldugunu oldugunu hic sanmiyorum bn.2 tane buyuk surpriz var
Arkasaşlar bu bu maç saat kaçta kesin oynanacakmi bu maçlar silahli maçmi nerdeyse günlerce sürecek 2 kuruş para için değmez buvsaçma sapan oyunu oynamaya masatenisi oyna 10 dakkada bitsin

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
Evet favoriydi , son raunt'ta topluca shorttan A ya gitseler belkide 15-15 olup maç uzayacaktı. Çok dağınık oynadılar. Şans kısmet artık birazda. Astralis kazanırsa 100 TL kazanmazsa , bende kazanmamış olacağım :)
Bu maci ev 2.0 yener bizde 5 biliriz.bn 100e raziydim zaten.paralar site hesabina yatiyor dimi.ne zaman yatar.cevrimi varmi?

delpiero1985

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,599
2,521
113
Bu maci ev 2.0 yener bizde 5 biliriz.bn 100e raziydim zaten.paralar site hesabina yatiyor dimi.ne zaman yatar.cevrimi varmi?
Bende 100 TL ye razıydım açıkçası , 5 bilmekte bir başarıdır. Paralar sekabet hesabımıza yatacak. Canlı destekle konuştuğumda 24 saat içinde hesabınıza gelir demişti. Astralis bu map için iyi gidiyor. Çevrim konusunda bilgim yok.