Fanaticde agir favoriydi galiba orani 1.13du mac onu oylemiydi?Bende Fnatic kazanır demiştim ama kaybetti. Maçı biraz izledim , çok basit elleri verdiler. Şaşırttılar beni açıkçası.
Astralis maçı birazdan başlayacak
hltv.org
Fanaticde agir favoriydi galiba orani 1.13du mac onu oylemiydi?Bende Fnatic kazanır demiştim ama kaybetti. Maçı biraz izledim , çok basit elleri verdiler. Şaşırttılar beni açıkçası.
Astralis maçı birazdan başlayacak
hltv.org
Buraya baktim mac oynanmiyo mac
Sekanin diger etkinliginde astra nin maci vardi . Ora aklimda kaldi maci kazandi biliyodum . Son mac garanti ms1 olur . Astra yenilirsede 6 da 5 yapmis olucam. Ama astra yenildi diye biliyodum bendeNasil 6da 5 paparadan yatmissin zaten.bide son mac oynandimi
Yahu yenilirse nasil 6da5 yapiyosun arkadas zaten astralise 1 demissin paparadanda yatmissinSekanin diger etkinliginde astra nin maci vardi . Ora aklimda kaldi maci kazandi biliyodum . Son mac garanti ms1 olur . Astra yenilirsede 6 da 5 yapmis olucam. Ama astra yenildi diye biliyodum bende
https://www.hltv.org/matches/2340835/astralis-vs-vitality-esl-one-road-to-rio-europeOlmadi tam link atarmisin calismadi o link
Evet favoriydi , son raunt'ta topluca shorttan A ya gitseler belkide 15-15 olup maç uzayacaktı. Çok dağınık oynadılar. Şans kısmet artık birazda. Astralis kazanırsa 100 TL kazanmazsa , bende kazanmamış olacağımFanaticde agir favoriydi galiba orani 1.13du mac onu oylemiydi?
Tamam astra yenmesini bekleyeyim o zaman bisey farketmiyo herturlu o maci bekliyorum zatenYahu yenilirse nasil 6da5 yapiyosun arkadas zaten astralise 1 demissin paparadanda yatmissin
Hee aynen 2 dedim . Kafam karisti benimdeHe sen astralise 2 demissin
Arkasaşlar bu bu maç saat kaçta kesin oynanacakmi bu maçlar silahli maçmi nerdeyse günlerce sürecek 2 kuruş para için değmez buvsaçma sapan oyunu oynamaya masatenisi oyna 10 dakkada bitsin
Bu maci ev 2.0 yener bizde 5 biliriz.bn 100e raziydim zaten.paralar site hesabina yatiyor dimi.ne zaman yatar.cevrimi varmi?Evet favoriydi , son raunt'ta topluca shorttan A ya gitseler belkide 15-15 olup maç uzayacaktı. Çok dağınık oynadılar. Şans kısmet artık birazda. Astralis kazanırsa 100 TL kazanmazsa , bende kazanmamış olacağım
Bende 100 TL ye razıydım açıkçası , 5 bilmekte bir başarıdır. Paralar sekabet hesabımıza yatacak. Canlı destekle konuştuğumda 24 saat içinde hesabınıza gelir demişti. Astralis bu map için iyi gidiyor. Çevrim konusunda bilgim yok.Bu maci ev 2.0 yener bizde 5 biliriz.bn 100e raziydim zaten.paralar site hesabina yatiyor dimi.ne zaman yatar.cevrimi varmi?
Hocam öyle sabit bir dakikası yok. Bazen uzatmaya gidiyor , epey sürdüğü de oluyor. Galip gelen taraf hızlı bir şekilde 16 ya ulaşırsa kısa sürüyor genelde.Kac dk suruyo bu maclar