Evet bitti hocam , 2-0 Astalis kazandı maçı. 2.Haritayı kaybetseydi Astralis o zaman 3.Haritaya gidecekti ama gerek kalmadı. Güzel oynadılar. Ben maçı seyrettim bir yandan. Hak ettiler.Galiba bitti 2.0
Evet zaman açısından biraz uzun ama 100 TL de fena para değil. Hepimize tebrikler olsun.100 tl kazandim güzel oldu teşekürler sekabet ve forum dostlari 2 gün oyalandik hep beraber
7 maç üzerinden 6 bilene 200 TL verseler bencede güzel bir kıyak olurdu.Umarim 7 mac uzerinden tahmin kabul ederler.yapsalar oyle bi kiyak super olur
Blki oyledir bilmiyozki insallah oyledir.yedek maca 1 dedim orani 1.3 suan7 maç üzerinden 6 bilene 200 TL verseler bencede güzel bir kıyak olurdu.
Bende OG kazanır demiştim o maç için. Ev sahibi favoriydi.Blki oyledir bilmiyozki insallah oyledir.yedek maca 1 dedim orani 1.3 suan
Bende oyle tahmin etmistimde bi umit dedim belki dahil olurArkadaşlar yedek maç sayilmiyor o maç şayet 1. Maç iptal olursa devreye girer hiç ümitlenmeyiniz
Bana henüz eklenmedi. Twitter'dan aldığım bilgiye göre de 24 saat içinde eklenecek diyorlar. Beklemedeyiz.Eklenen var mı arkadaşlar
Bu tür oyunlar E-Spor olarak geçiyor. DOTA2 , LOL , CS GO gibi türleri var. Genellikle 3 Harita üzerinden oynanıyor. CS GO Terör ve Antiterör oyunu , 5 kişilik 2 takım karşılıklı oynuyor. Toplam 30 round üzerinden oynanıyor. 16.round a ulaşan haritayı kazanıyor. 15-15 biterse de uzatmaya gidiyor o harita için. Toplamda 2 haritayı kazanan maçıda kazanıyor. Buna BO3 (Best of 3) deniyor. Bazende BO1 oluyor. Tek haritayı kazanan maçı kazanmış oluyor.Hangi maçların BO1 veya BO3 olacağı baştan belirleniyor. DOTA2 ve LOL Hakkında fazla bir oyun tecrübem yok ama onlarda da harita mantığı böyle ama oyun çeşidi farklı. CS GO da bütçenize göre silah satın alabiliyorsunuz veya satın alıp takım arkadaşınıza atabiliyorsunuz. Var olan bütçe önceki eli kazanmanıza veya kaybetmenize göre değişiyor. Silah çeşitleri gerçek hayattada olan silahlar , ve her silahın bir gücü ve menzili var. AK47 , AWP , M4A4 , AUG gibi tüfekler mevcut. Oyun güzel. Tam bir FPS oyunu.Eklemezler arkadaşlar seka asya pin 24 48 saatte ekler tebrikler hepimize kardeşim harita falan yazmişsin bu oyunu insanlar gerçekmi oynuyor sanal spormu tabancali vurmali falanmi içeriği nedir
Og maci ne oldu 1.1di en sonBu tür oyunlar E-Spor olarak geçiyor. DOTA2 , LOL , CS GO gibi türleri var. Genellikle 3 Harita üzerinden oynanıyor. CS GO Terör ve Antiterör oyunu , 5 kişilik 2 takım karşılıklı oynuyor. Toplam 30 round üzerinden oynanıyor. 16.round a ulaşan haritayı kazanıyor. 15-15 biterse de uzatmaya gidiyor o harita için. Toplamda 2 haritayı kazanan maçıda kazanıyor. Buna BO3 (Best of 3) deniyor. Bazende BO1 oluyor. Tek haritayı kazanan maçı kazanmış oluyor.Hangi maçların BO1 veya BO3 olacağı baştan belirleniyor. DOTA2 ve LOL Hakkında fazla bir oyun tecrübem yok ama onlarda da harita mantığı böyle ama oyun çeşidi farklı. CS GO da bütçenize göre silah satın alabiliyorsunuz veya satın alıp takım arkadaşınıza atabiliyorsunuz. Var olan bütçe önceki eli kazanmanıza veya kaybetmenize göre değişiyor. Silah çeşitleri gerçek hayattada olan silahlar , ve her silahın bir gücü ve menzili var. AK47 , AWP , M4A4 , AUG gibi tüfekler mevcut. Oyun güzel. Tam bir FPS oyunu.
allienca yendi og kaybettiOg maci ne oldu 1.1di en son
Alliance 2-1 kazandı o maçı. Ama yedek maç olduğu için dikkate alınmayacaktır. Sonuç olarak biz 6 AS maçtan 5'ini bilmişiz. Keşke ödülü biraz daha hızlı verseler. 24 saat uzun geliyor biraz insana.Og maci ne oldu 1.1di en son
Depin oranida iyiydi he.odulleri ekleselerde oynasak bisiler.su etkinliklerde bekletme olayi beni deli ediyor.ne bekletiyosunuz kardesim.zsten kazanan 50 kisi ya var ya yokAlliance 2-1 kazandı o maçı. Ama yedek maç olduğu için dikkate alınmayacaktır.
Katılıyorum , kazanılan ödülleri bekletmenin bir manası yok. Zaten 6 bilen olmuşmudur ? O bile şüpheli.Depin oranida iyiydi he.odulleri ekleselerde oynasak bisiler.su etkinliklerde bekletme olayi beni deli ediyor.ne bekletiyosunuz kardesim.zsten kazanan 50 kisi ya var ya yok
Yok be kardesim 1ini bilirsinde 2sini birden bilmen cok zor.hatta o papara macina 2 oynayan 10 kisi anca cikarsa cikar.valla bn yanlislikla 2 oynadim ona yoksa mumkun degil 2 demezdim.evin orani 1.04 depin orani 8 di.Katılıyorum , kazanılan ödülleri bekletmenin bir manası yok. Zaten 6 bilen olmuşmudur ? O bile şüpheli.