- 1,416
- 348
- 83
Yedek olan maça noldu
İlk haritayı Alliance kazanmış. 2.Haritayı OG kazanırsa 3.haritaya gidecekler. 2.Harita oynanıyor şu anda.Yedek olan maça noldu
Eğer Astralis kazanırsa ki , öyle gözüküyor , şu anda iyi gidiyor. Astralisin kazandığını varsayarsak , siz 3 bilmişsiniz.Beyler bende kaç var? Ekli dosyayı görüntüle 66631
3 zaten ödül yoktu değil mi ayrıca teşekkür ederim bilgi içinEğer Astralis kazanırsa ki , öyle gözüküyor , şu anda iyi gidiyor. Astralisin kazandığını varsayarsak , siz 3 bilmişsiniz.
estafurullah hocam , 5 bilene ve 6 bilene ödül var diye biliyorum. Daha evvel ki etkinliklerde 4 bilene de 25 freespin vermişler diye duydum. Ama artık onuda vermiyorlar sanırsam.3 zaten ödül yoktu değil mi ayrıca teşekkür ederim bilgi için
Hocam öyle sabit bir dakikası yok. Bazen uzatmaya gidiyor , epey sürdüğü de oluyor. Galip gelen taraf hızlı bir şekilde 16 ya ulaşırsa kısa sürüyor genelde.
O mac maclardan birinde sikinti cikarda oynanmazsa diye dahil edilmis sanirim.suan bi vasfi yok diye dusunuyorumYedek olan maça noldu
Forumdan 3 yada 4 kisi 5 bilicek 6 yok.o cok zor bi is zaten.bu sonuclarla bence hic 6 bilen yoktur.odul havuzu olsa 5e bile cok iyi para alirdik be.ama 100de guzel paraestafurullah hocam , 5 bilene ve 6 bilene ödül var diye biliyorum. Daha evvel ki etkinliklerde 4 bilene de 25 freespin vermişler diye duydum. Ama artık onuda vermiyorlar sanırsam.
Evet bende yedek kelimesini görünce öyle düşündüm. Diğerlerinden bir tanesi iptal falan olursa, geçerli olması için konulmuş.O mac maclardan birinde sikinti cikarda oynanmazsa diye dahil edilmis sanirim.suan bi vasfi yok diye dusunuyorum
Evet 2 tane sürpriz çıktı. 5 Bilene bile iyi bir para verirdi eğer havuz sistemi gibi olsaydı. 6 Bilen bencede zor çıkar.Forumdan 3 yada 4 kisi 5 bilicek 6 yok.o cok zor bi is zaten.bu sonuclarla bence hic 6 bilen yoktur.odul havuzu olsa 5e bile cok iyi para alirdik be.ama 100de guzel para
Bnce cikmaz.heleki hem paparanin maglubiyeti bide oteki surpriz 2sini birden yakalamak mumkun olmaz blki biri bilinir bizim gibi.paparanin rakibinin orani 9du paparanin 1.04 yada 1.06 idi.o fanatic'in yeneride 1.15di oda patladi.neyse mac bitsede paramiz gelse.tutturanlari tebrik ederim cok zor isti bu hafta tutturmakEvet 2 tane sürpriz çıktı. 5 Bilene bile iyi bir para verirdi eğer havuz sistemi gibi olsaydı. 6 Bilen bencede zor çıkar.
Evet hocam. Umarım hızlı bir şekilde hesabımıza 100 TL'yi yatırırlar. Canlı destekle konuştuğumda 24 saat içinde demişti. Fazla uzun sürmez diye umuyorum inşallah.Bnce cikmaz.heleki hem paparanin maglubiyeti bide oteki surpriz 2sini birden yakalamak mumkun olmaz blki biri bilinir bizim gibi.paparanin rakibinin orani 9du paparanin 1.04 yada 1.06 idi.o fanatic'in yeneride 1.15di oda patladi.neyse mac bitsede paramiz gelse.tutturanlari tebrik ederim cok zor isti bu hafta tutturmak
Astralis 2.haritayı kazanırsa ki büyük oranda kazanmış gibi duruyor. 3.Harita oynanmayacak hocam. Astralis 2-0 kazanmış sayılır o zaman.3. Harita formalitemi suan?
2 olunca bitmiyormuydu.he o su su de galiba asterais bu haritayi kaybedrrse 3. Haritayi Haritayi kim kazanirAstralis 2.haritayı kazanırsa ki büyük oranda kazanmış gibi duruyor. 3.Harita oynanmayacak hocam. Astralis 2-0 kazanmış sayılır o zaman.