Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Beklemede Sekabet Espor Etkinlik

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
estafurullah hocam , 5 bilene ve 6 bilene ödül var diye biliyorum. Daha evvel ki etkinliklerde 4 bilene de 25 freespin vermişler diye duydum. Ama artık onuda vermiyorlar sanırsam.
Forumdan 3 yada 4 kisi 5 bilicek 6 yok.o cok zor bi is zaten.bu sonuclarla bence hic 6 bilen yoktur.odul havuzu olsa 5e bile cok iyi para alirdik be.ama 100de guzel para

delpiero1985

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,599
2,521
113
O mac maclardan birinde sikinti cikarda oynanmazsa diye dahil edilmis sanirim.suan bi vasfi yok diye dusunuyorum
Evet bende yedek kelimesini görünce öyle düşündüm. Diğerlerinden bir tanesi iptal falan olursa, geçerli olması için konulmuş.

delpiero1985

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,599
2,521
113
Forumdan 3 yada 4 kisi 5 bilicek 6 yok.o cok zor bi is zaten.bu sonuclarla bence hic 6 bilen yoktur.odul havuzu olsa 5e bile cok iyi para alirdik be.ama 100de guzel para
Evet 2 tane sürpriz çıktı. 5 Bilene bile iyi bir para verirdi eğer havuz sistemi gibi olsaydı. 6 Bilen bencede zor çıkar.

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
Evet 2 tane sürpriz çıktı. 5 Bilene bile iyi bir para verirdi eğer havuz sistemi gibi olsaydı. 6 Bilen bencede zor çıkar.
Bnce cikmaz.heleki hem paparanin maglubiyeti bide oteki surpriz 2sini birden yakalamak mumkun olmaz blki biri bilinir bizim gibi.paparanin rakibinin orani 9du paparanin 1.04 yada 1.06 idi.o fanatic'in yeneride 1.15di oda patladi.neyse mac bitsede paramiz gelse.tutturanlari tebrik ederim cok zor isti bu hafta tutturmak

delpiero1985

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,599
2,521
113
Bnce cikmaz.heleki hem paparanin maglubiyeti bide oteki surpriz 2sini birden yakalamak mumkun olmaz blki biri bilinir bizim gibi.paparanin rakibinin orani 9du paparanin 1.04 yada 1.06 idi.o fanatic'in yeneride 1.15di oda patladi.neyse mac bitsede paramiz gelse.tutturanlari tebrik ederim cok zor isti bu hafta tutturmak
Evet hocam. Umarım hızlı bir şekilde hesabımıza 100 TL'yi yatırırlar. Canlı destekle konuştuğumda 24 saat içinde demişti. Fazla uzun sürmez diye umuyorum inşallah.

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
O yedek macta mact iynaniyor.ev 1.0yeniliyor ama orani 1.4

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
Umarim 7 mac uzerinden tahmin kabul ederler.yapsalar oyle bi kiyak super olur

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
Astralis 2.haritayı kazanırsa ki büyük oranda kazanmış gibi duruyor. 3.Harita oynanmayacak hocam. Astralis 2-0 kazanmış sayılır o zaman.
2 olunca bitmiyormuydu.he o su su de galiba asterais bu haritayi kaybedrrse 3. Haritayi Haritayi kim kazanir