- 43,684
- 47,566
- 113
Aynen o yalan olduGeçen para yatırdık sadece benle @İskorpit vardık iptal edildi turnuva
Aynen o yalan olduGeçen para yatırdık sadece benle @İskorpit vardık iptal edildi turnuva
Dubai tatilini sezer atınca açıcam o zaman izle senBeni 50yle kandıramazsın Dubai tatili nerd
Ya o değilde maç izleyip çekirdek citlemek için kenarda bı 25 tlmiz vardi oda gitti iyimiTsubasayi da yad ettik nerede kaldın dost @seznaz01
Zuahahahahahha onun sayesinde 50 kazandın ikiye katladın ne istiyonnYa o değilde maç izleyip çekirdek citlemek için kenarda bı 25 tlmiz vardi oda gitti iyimi
Gelir dost o geriYa o değilde maç izleyip çekirdek citlemek için kenarda bı 25 tlmiz vardi oda gitti iyimi
Yok 50 + 25 dost o benim paramZuahahahahahha onun sayesinde 50 kazandın ikiye katladın ne istiyonn
Boşuna heveslenme sende 475 kalacak dostZuahahahahahha onun sayesinde 50 kazandın ikiye katladın ne istiyonn
425 diyecektin dayiBoşuna heveslenme sende 475 kalacak dost
Bunlar yanaşık düzen eğitimi almamışlar dost belliListede üçüncü sıradaydık her gelen ben yapıcam diyor dost milleti bi hizaya sok bakalım @erhanbey22
Yok 50 si promosyondan kesiliyor dost425 diyecektin dayi
Desene 375i kaldıYok 50 si promosyondan kesiliyor dost
Ne kodu abiBettilt kod vermiş o çevirip geleyim bari stres atarız
xmass23Ne kodu abi
Senin matematik hocanı hamile bırakayım425 diyecektin dayi
Sen şimdi linki de istersin utanmadanNe kodu abi
Bana niye 475 olm 25 verdin 50 alıyon işte denk kakjdjskakaBoşuna heveslenme sende 475 kalacak dost
25 i vermeseydim de 50 alacaktım zatenBana niye 475 olm 25 verdin 50 alıyon işte denk kakjdjskaka