- 28,582
- 26,445
- 113
Ben ne zaman sezerin rolüne katilsam hep bir terslik oluyor bende var herhalde bir şeyler bir türlü nasip olmadı rol yapmak bu adamla banaKonu sahibi firarda
Ben ne zaman sezerin rolüne katilsam hep bir terslik oluyor bende var herhalde bir şeyler bir türlü nasip olmadı rol yapmak bu adamla banaKonu sahibi firarda
Sartlari neydi la bununEvet beyler kod : xmass23
Geçerli oyun : secrets of crismat. Gibi birsey
Bet değeri : 0.25 kuruş
Çevrim : 40 katı
Yüz TL yatırım şartı min Max 200 çekim başka sorunuz
40 katı çevrim 100 TL yatırım min Max 250 çekim dostSartlari neydi la bunun
La kac betden eklenmis spin 2 liradan heraEkli dosyayı görüntüle 290329Ekli dosyayı görüntüle 290330lde bana 24 cikdi 960 cevrim var.az oyalanayim dedim ben netentciyim netent oyunlarinin cogu yok sadece bu oyun var oynadigim girdim 60 kurustdan netentde olmiycak is oldu 540x verdi oyun aw
dur bende girim o oyune benim ilk oyunlarimdan o çok severdim gerçi sen kasayı bosaltmissin bize hava kalmış ama neyse😁La kac betden eklenmis spin 2 liradan heraEkli dosyayı görüntüle 290329Ekli dosyayı görüntüle 290330lde bana 24 cikdi 960 cevrim var.az oyalanayim dedim ben netentciyim netent oyunlarinin cogu yok sadece bu oyun var oynadigim girdim 60 kurustdan netentde olmiycak is oldu 540x verdi oyun aw
6042oyun değişik bir oyun 25 kuruşa 214 verdi 40 kat cevrimmi hesap makinası bile yapamaz bu çevrimi😁
kardeş yapma hesap makinasına hakaret ediyon o yapamadı hesabı ben yaptım diyon 😁
İnanmayin buna 500den 50 çıkaramıyor daha
Netentin netent olduğu zamnalar az oynamadım bu oyunu o zamanlar gonzo yeni çıkmış piggy riches starsbust Aloha başka sağlayıcı yokki pragmatic felan nerdeedur bende girim o oyune benim ilk oyunlarimdan o çok severdim gerçi sen kasayı bosaltmissin bize hava kalmış ama neyse😁
Bu güzeldi bak hahahhaİnanmayin buna 500den 50 çıkaramıyor daha
aynen öyleNetentin netent olduğu zamnalar az oynamadım bu oyunu o zamanlar gonzo yeni çıkmış piggy riches starsbust Aloha başka sağlayıcı yokki pragmatic felan nerdee
Marvel oyna 3 sene oynadım bıraktımDostlar ben bı pupg atıp geliyorum gerekli bilgileri volkan kardeşime birakiyorum saygılar
Nick ver pugbDostlar ben bı pupg atıp geliyorum gerekli bilgileri volkan kardeşime birakiyorum saygılar
Vayyy gel kanka nick : sevgiduvariNick ver pugb