- 6,809
- 12,695
- 113
sen biraz daha oyna zaman var 😁Iyiki gitmisim adam hala yok ortalikda
sen biraz daha oyna zaman var 😁Iyiki gitmisim adam hala yok ortalikda
Kod ne laSen şimdi linki de istersin utanmadan
bettilt hangi oyunda gecerli kod25 i vermeseydim de 50 alacaktım zaten
Saklambac oynatiyorlar bro.terledim yahu yetersen biraz daha oyna zaman var 😁
Yooo seni yazmazdım taktik yaptım ben ahahahahhaa25 i vermeseydim de 50 alacaktım zaten
Evet beyler kod : xmass23Kod ne la
Abi konusu var zaten senem hanım emek vermiş konu açmış gidin hemde faydaniz olsun beğenin kadincagizin konusunu sevinsin garibimŞeker Tadında Yılbaşı Hediyeleri Bettilt'te 🎁
🎉23 Aralık Hediyesi ''Secrets of Christmas '' oyununda 20 Freespin 🎰
🔑Bonus Kodu : xmass23
🔥Hadi Durma Kazanmaya Başla 😉
Olm 50 fazladan atcannhesabiyla şakasına dedim la 😆😆Senin matematik hocanı hamile bırakayım
Canın sagilsun dost ne 25 Ler gitti gidenlerin hepsi memnunki yerinden gideli yıllar oldu haber yok hiç birinden demiş şairYooo seni yazmazdım taktik yaptım ben ahahahahhaa
La adam 25 kirpmaya çalışıyor sende bahşiş bekliyirsunOlm 50 fazladan atcannhesabiyla şakasına dedim la 😆😆
Ahahahahaah dost feda olsun sana 25 gelirse halletcez seni ahahahaLa adam 25 kirpmaya çalışıyor sende bahşiş bekliyirsun
Hadi durma kazanmaya başla kısmını sen yazdın sandım dayı alev malev var dedim serdar abide kırdı kafayıŞeker Tadında Yılbaşı Hediyeleri Bettilt'te 🎁
🎉23 Aralık Hediyesi ''Secrets of Christmas '' oyununda 20 Freespin 🎰
🔑Bonus Kodu : xmass23
🔥Hadi Durma Kazanmaya Başla 😉
Terk-i diyar etti stutgarda basmışagalar mülk sahibi nerede
La kac betden eklenmis spin 2 liradan heralde bana 24 cikdi 960 cevrim var.az oyalanayim dedim ben netentciyim netent oyunlarinin cogu yok sadece bu oyun var oynadigim girdim 60 kurustdan netentde olmiycak is oldu 540x verdi oyun awEvet beyler kod : xmass23
Geçerli oyun : secrets of crismat. Gibi birsey
Bet değeri : 0.25 kuruş
Çevrim : 40 katı
Yüz TL yatırım şartı min Max 200 çekim başka sorunuz
La ne isim var onunlami ugrasicam.ama ben dediklerini yaptim durmadim kazandim 😁Hadi durma kazanmaya başla kısmını sen yazdın sandım dayı alev malev var dedim serdar abide kırdı kafayı
Konu sahibi firardarolle devammı
yeni roll başlıyo mu