- 39,524
- 20,518
- 113
Parlament içtiğimi nasıl bildin ya 27.50 idi en son zam geldi mi dost 🤣🤣Sen var ya yarın parlament alıp içeceksin onu da bu konuya atacaksın helal sana
Parlament içtiğimi nasıl bildin ya 27.50 idi en son zam geldi mi dost 🤣🤣Sen var ya yarın parlament alıp içeceksin onu da bu konuya atacaksın helal sana
127.5 oldu diye duydum dostParlament içtiğimi nasıl bildin ya 27.50 idi en son zam geldi mi dost 🤣🤣
Ona zam koyanın aqParlament içtiğimi nasıl bildin ya 27.50 idi en son zam geldi mi dost 🤣🤣
Pasto duramaz ya yer ya atar adam gibi adam PastoooŞimdi bak Meksika 3 1 pastoda da kim atarsa atsın atmayanın aq forum adamsınız,
Tbrkler iyi kurtardin.yanliz bu bastigin para bu odemeyi yapmaz.en az 3 k verir bu kupon bastigin miktara.tbrkler cok iyi yakaladinSen var ya yarın parlament alıp içeceksin onu da bu konuya atacaksın helal sana
125 e razıyım dost127.5 oldu diye duydum dost
Ankaradan clup den geldim çok sarhoşum yoksa 7 maç yapmazdım dost sen 4Tbrkler iyi kurtardin.yanliz bu bastigin para bu odemeyi yapmaz.en az 3 k verir bu kupon bastigin miktara.tbrkler cok iyi yakaladin
Dayı ne basmış nerden gördünTbrkler iyi kurtardin.yanliz bu bastigin para bu odemeyi yapmaz.en az 3 k verir bu kupon bastigin miktara.tbrkler cok iyi yakaladin
aynen bncede ban yeme burda ona buna laf soylemen onun fikrini degistirmiyck.hatta hic bi sosyal ortamda siyasete girmemek gerekBu amcıkları da devircez 2023 de siktir et siyaset yapmayalım bunlar yüzünden bu haldeyiz bazen forumda savunan görüyorum duman halime denk gelse sıyırcam bir türlü denk gelmiyo ama neyse ban yemeyelim boş yere siktir edin bakın keyfinize😂😂😂🥳🥳🥳🥳🥳
Yaziyor ya mg umut kafanmi iyi 49 basmis 😁Dayı ne basmış nerden gördün
Ben emir verene kadar atmıyolar anlayamazsın dostCordoba niye atmadı anlamadım
Hımmm ozaman benim 1 k garantiYaziyor ya mg umut kafanmi iyi 49 basmis 😁
Alın aslı buDayı ne basmış nerden gördün