Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Sino16 / Gece Kuponu

Kupon Miktarı
46
Kupon Oranı
15

Doncaster

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,747
10,663
113
128 oranın yaklaşık 70 i tuttu sanırım

Doncaster

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,747
10,663
113
Clup mu?hic gitmedim ama gitmek isterim orta yollu masrafi ne olur?istanbuldayim bn.gidiyimde biraz gozum gonlum acilsin 🤩🤩🥰🥰
Ben normalde bursalıyım ama yozgatta üni okuyorum 24 yaşındayım son senem yaza bitiyor okul öyle kafa dağıtmaya gittik buradan arkadaşlarla😂😂😂🥳🥳🥳🥳

Doncaster

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,747
10,663
113
Tek kişi kafa bulmak istiyosan 750 1.200 arası değişir ama herkesin bünye farklı atıyorum biri 5 bira da kafa bulur ben 70 cl viski de bulurum yani değişir 😂😂

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,356
50,752
113
Ben normalde bursalıyım ama yozgatta üni okuyorum 24 yaşındayım son senem yaza bitiyor okul öyle kafa dağıtmaya gittik buradan arkadaşlarla😂😂😂🥳🥳🥳🥳
Ne mutlu hersey gonlunce olsun.bnde yasamak isterdim o ortamlari ama ortaokul son sinifi 57 gun devamsizlikla gectim.lisenin kapisindan giremedik hayatimiz kaydi

Doncaster

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,747
10,663
113
Yaşıtmışız dost bende 3 4 güne askerim kupon ne verirse bana at yarın 20 k olarak teslim ederim
Hayırlı teskereler umutcum seninle geçmişimiz var burada bana ilk üye olduğumda paparam yok diye havale yapmıştın eyvallah güzelliklerin için