Temiz para 2 maç iade olsa 3 kAlın aslı bu
Temiz para 2 maç iade olsa 3 kAlın aslı bu
Clup mu?hic gitmedim ama gitmek isterim orta yollu masrafi ne olur?istanbuldayim bn.gidiyimde biraz gozum gonlum acilsin 🤩🤩🥰🥰Ankaradan clup den geldim çok sarhoşum yoksa 7 maç yapmazdım dost sen 4
Dost on numara kupon valla tebrikler128 oranın yaklaşık 70 i tuttu sanırım
Ben normalde bursalıyım ama yozgatta üni okuyorum 24 yaşındayım son senem yaza bitiyor okul öyle kafa dağıtmaya gittik buradan arkadaşlarla😂😂😂🥳🥳🥳🥳Clup mu?hic gitmedim ama gitmek isterim orta yollu masrafi ne olur?istanbuldayim bn.gidiyimde biraz gozum gonlum acilsin 🤩🤩🥰🥰
7 kere 5 35 yapar 3.5 k vermesi lazım 70 oransa128 oranın yaklaşık 70 i tuttu sanırım
Sino bizi discoya gotur siiino bizi discoya gotur 🤩🤩🤩 para bak o ne la bn dedim en az 3 k diye.umarim kalanlarda gelir ama her turlu iyi para alcanAlın aslı bu
1 gol ne güzel olur bol sansAlın aslı bu
Yaşıtmışız dost bende 3 4 güne askerim kupon ne verirse bana at yarın 20 k olarak teslim ederimBen normalde bursalıyım ama yozgatta üni okuyorum 24 yaşındayım son senem yaza bitiyor okul öyle kafa dağıtmaya gittik buradan arkadaşlarla😂😂😂🥳🥳🥳🥳
Ne mutlu hersey gonlunce olsun.bnde yasamak isterdim o ortamlari ama ortaokul son sinifi 57 gun devamsizlikla gectim.lisenin kapisindan giremedik hayatimiz kaydiBen normalde bursalıyım ama yozgatta üni okuyorum 24 yaşındayım son senem yaza bitiyor okul öyle kafa dağıtmaya gittik buradan arkadaşlarla😂😂😂🥳🥳🥳🥳
Hayırlı teskereler umutcum seninle geçmişimiz var burada bana ilk üye olduğumda paparam yok diye havale yapmıştın eyvallah güzelliklerin içinYaşıtmışız dost bende 3 4 güne askerim kupon ne verirse bana at yarın 20 k olarak teslim ederim
Bana 2 bira yter beTek kişi kafa bulmak istiyosan 750 1.200 arası değişir ama herkesin bünye farklı atıyorum biri 5 bira da kafa bulur ben 70 cl viski de bulurum yani değişir 😂😂