- 3,618
- 1,724
- 113
İlk yarı harika oynadı laf yok ama 2. yarı yerden kalkmayıp anadolu takımları gibi daha dk 50de zamana oynamaya başladılarDüşecek oyunu oynuyor bu maç hariç ama hiçbir büyük takımı düşürmezler Türkiye'de
Zaten ilk yarı oyununu korusa 3-0 4-0 alırdıİlk yarı harika oynadı laf yok ama 2. yarı yerden kalkmayıp anadolu takımları gibi daha dk 50de zamana oynamaya başladılar
Şu gol atıp geri çekilen takımı anlamıyorum anlamakta istemiyorum kral ya.Zaten ilk yarı oyununu korusa 3-0 4-0 alırdı
Uğurcan ilk yarı çok kurtardi 2-0 ı yakalasa maç 2-1 3-1 biterdi Galatasaray küme düşerse yıllarca dalga geçilirŞu gol atıp geri çekilen takımı anlamıyorum anlamakta istemiyorum kral ya.
gönderilerim duruyordur git bana galatasaray öyle galatasaray böyle bir tane konumu göster , Boş konuşma yenildikten sonra hırsını başka yerden çıkar bilader burası orası değil okey..!Ya blader senin işin gücün yokmu sürekli Galatasaray la yatıp kalkıyon bı sal su takımı kendi takımın hariç bütün takımlara giydiriyon Galatasaray yok böyle yok şöyle ne bu kin nefret sendeki ne kuyruk acısı
Hoş Adamın nick'i galatasaray tabi başlığı okuyunca kan beynine gitmiştir küme düşme korkusunu tadıyorsunuz yapacak bir şey yok başka konulara yazmanı tavsiye ederim yada kendin konu aç Ne olacak bizim halimiz diye ?gönderilerim duruyordur git bana galatasaray öyle galatasaray böyle bir tane konumu göster , Boş konuşma yenildikten sonra hırsını başka yerden çıkar bilader burası orası değil okey..!
Her şeyin bir ilki vardır derler yapacak bir şey yok .Tüm yahudiler toplanır yinede düşmez GS , hayatınızda kaç kez gördünüz GS nin küme düştüğünü.
Bırak ömerim 40 senedir başarıları yok bu sene sevinsinler .Ama şu konuda haklı gs ciddi ciddi küme düşebilir 8 maçı önündeki çok çok zor alanya antep fener beşiktaş kayseri konya bu maçlardan 3 puan alacağı maç bir tek kayseri olurYa blader senin işin gücün yokmu sürekli Galatasaray la yatıp kalkıyon bı sal su takımı kendi takımın hariç bütün takımlara giydiriyon Galatasaray yok böyle yok şöyle ne bu kin nefret sendeki ne kuyruk acısı
Bu puana aldanma derimBöyle konular açılması NORMAL... Tepki göstericek birşey yok.
Ama gel görki düşmez. Kalan 15 maçtan 5 tane kazansa zaten yetiyor Benim tahminim en kötü ihtimalle bile 48 puana ulaşır. O puanda da kimse düşmez. Tahminen 58 puanı görür. Tabloyu kötü ihtimal üzerinden yaptım
Ekli dosyayı görüntüle 204003