- 4,439
- 952
- 113
50 kurusa 750 almistim hep alma unuduyla 10tl ayiriyim bu oyuna spin geliyo sansima 20tl verdi sembol gelmedi hic yaBu oyun beni bi kere fena duduklemisti
50 kurusa 750 almistim hep alma unuduyla 10tl ayiriyim bu oyuna spin geliyo sansima 20tl verdi sembol gelmedi hic yaBu oyun beni bi kere fena duduklemisti
Biraz param var ama bunu oynamam50 kurusa 750 almistim hep alma unuduyla 10tl ayiriyim bu oyuna spin geliyo sansima 20tl verdi sembol gelmedi hic ya
Hangi slotu seviyosun kankaBiraz param var ama bunu oynamam
Valla sen yoktuj ama biz alt bahsindr burda sttesten mahfoldukSuda surda dursun sans kuponumuzdu 400e 1k kâr.bu gelmese 20 kisi mutlu olamiycaktik
Bol şans kardeşim inşallah yaparsın rulet akmadın mıKasayi 100 yapcam ins
Rulette 77 yaptim slotta 90 oldu bu kupon gekirse roulettr renge basip 3tl yide aldimmi 100 olur allah bereket versun sonra sabah traş olmayaBol şans kardeşim inşallah yaparsın rulet akmadın mı
Atmazlar roulete gircem anlaşilan53 sn 3 sayı lazım won olur inşallah 98 i 100 yapamazsan öl
atmadılar :SAtmazlar roulete gircem anlaşilan
Netent genelde koi pyramid twinspin en sevdigim grandd spin hic kaybettirmedi daha 4-5 kez oynadimHangi slotu seviyosun kanka
üstad spinate grande oneririm, ilk 10 20 tur kazandırıyor ama sonra anında kacman lazım sonra daha vermiyor cunkuNetent genelde koi pyramid twinspin en sevdigim grandd spin hic kaybettirmedi daha 4-5 kez oynadim
bence kendi kafana gore oyna direkt ustad, sansın yerinde hic kafanı bulandırma ugurunuda kacırmaYok oda eksik olsun
leş bir oyunBunu deniycem