- 13,570
- 15,601
- 113
bugun cekım verenlerden tek tek tepesıne bınHarbiden yok la.cidden zarar ettim.cekimden 27 kaldi kupon yapicam korkiyorum
bugun cekım verenlerden tek tek tepesıne bınHarbiden yok la.cidden zarar ettim.cekimden 27 kaldi kupon yapicam korkiyorum
kupon yapcagın zaman haber eyle sinerji icin hazırım üstadım, zorlaya zorlaya kanırta kanırta getiririzHarbiden yok la.cidden zarar ettim.cekimden 27 kaldi kupon yapicam korkiyorum
Yaptim bi kupon kalan 27 lira ile 130 veriyor tutarsa yeni roll acicamkupon yapcagın zaman haber eyle sinerji icin hazırım üstadım, zorlaya zorlaya kanırta kanırta getiririz
Sanslari bol olsun kazansinlar yeterkibugun cekım verenlerden tek tek tepesıne bın
Yas 20 ise cok erken bulasmissin bu islereBenimde bitti ulan iddis gebersin kumar ölsun offf of eriyoruz git gide beee
Yas 20 ise cok erken bulasmissin evet birazciknoyle oldu borclarim gitsin dahada oynamam
Kesivem kendimi artik hattim kapandi gurbetteyim boecumu odemrm lazim ailem ulasamiyor bana daha bugun gece kapandi yavYas 20 ise cok erken bulasmissin bu islere
kırmızı olsun 3 kurus fazla olsunBeyler fre spine girdikk hangi renk secelim bunda spin sayisini bulcaz sonra kac x le olcani
dedım ya kırmızı dıyeHerkes uyumus gakiba ben kendim seciyim
15 spin bunda hangisi 18,10,8,5,3,2 x varkırmızı olsun 3 kurus fazla olsun
Bi renk daha soyle kankadedım ya kırmızı dıye
Ssnsin bol olsun kardesim.dedim ya bu seferlik kimseyi kirmamaya calisicam diye ondan faydalandinHerkesin sansı bol olsun ins, @surgun57 en cokta senin sansın bol olsun ins ustadım vallahi ne yalan soyliyim. Sartları saglamıyorum diye konu icerisinde bahsetmedim ama gercekten ihtiyac vardı benim icin ilac gibi birsey oldu ki dusunmende yeterdi cok sagolasın. Herhangi bir talebimde olmadı kendi gonlunden koptu harbiden gonlu bol insansın gonlugunun bollugu kadar sansında bol olsun ins
Bu oyun beni bi kere fena duduklemistiBeyler fre spine girdikk hangi renk secelim bunda spin sayisini bulcaz sonra kac x le olcani
50 kusursa 300 tl almışlığım var oyun güzelBu oyun beni bi kere fena duduklemisti
Yas 20 ise cok erken bulasmissin bu islere[/QUOTEx uyuya kaldık cekılıs oldumu